Pazartesi, Eylül 29, 2014

Sancaktepespor lige 3 puanla başladı

İstanbul U17 ligi 38.Grubun iddialı takımlarından Sancaktepespor, deplasmanda karşılaştığı Kartal Bulvarspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerek lige 3 puanla başlayan takımlardan oldu.



Bulvar Stadında oynanan zevkli ve çekişmeli mücadeleyi Ertunç Kaplan, Ali Eray Uçar, Anıl Furkan Şen hakem triosu yönetti. İki takımında iddialı olması ve lige iyi bir başlangıç yapmak istemesi ortaya seyir zevki yüksek bir mücadele çıkmasına neden oldu.

 

Mücadeleye iki takımda hızlı başladı karşılıklı ataklarla birbirlerine üstünlük kurmak isteyen takımlardan deplasman takımı Sancaktepespor 30.dakikada aradığı galibiyet golünü buldu, Eren Ardıç fırsatçılığını ve çabukluğunu göstererek attığı gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla geçildi.

 

Maçın ikinci yarısı büyük çekişme içinde başladı. İki takımda net pozisyonlar yakaladılar, ev sahibi Kartal Bulvar Osman ve Emincan ile net fırsatları değerlendiremezken, Sancaktepespor Eren Ardıç, Mert ve Tayfun'la pozisyonlarda yararlanamadılar. Maçın uzatma dakikalarında Sancaktepespor'dan Mehmet'in kullandığı serbest atış direkten geri geldi, dönen topa son dokunan Muhammed son sözü söyleyerek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

Bu sonuçla lige 3 puanla başlayan Yasin Gezgin'in öğrencileri önümüzdeki hafta evinde İçerenköyspor'u misafir ederken, Kartal temsilcisi Bulvarspor'da deplasmanda Kavacıkspor ile karşılaşacak.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="145968,145969,145970,145972,145973,145974,145975,145976"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.