Pazartesi, Eylül 29, 2014

Okspor Zara Ekinlispor’u tek golle geçti

Süper Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Zara Ekinlispor ve Okspor, Zara Ekinli Sahası’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmayı konuk ekip Kulaksız Okspor aynı skorla kazandı.



Süper Amatör Lig 5. Grup dördüncü hafta mücadelesinde Zara Ekinlispor evinde Kulaksız Okspor’u konuk etti. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Zara Ekinlispor’un vuruşu ile başlandı. Mücadeleye iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Zara Ekinli spor, rakibi karşısında ilk andan itibaren bulduğu net gol fırsatlarını elinin tersiyle adeta itti.

 

Karşılaşmanın 28.Dakikasında ceza sahası içerisine gönderilen topta başarılı file bekçisi Emre Avdil, rakibinin müdahalesi sonrası topu elinden kaçırdı. Hakem pozisyonu faul olarak değerlendirmeyince boşta kalan topu Kulaksız Okspor’lu Cihan Çalışkan ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca konuk ekip Kulaksız Okspor soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

 

İkinci yarıda rakibine oranla daha etkili sergileyen Zara Ekinli spor, yaptığı ataklarla rakip savunmasını zorda bıraksa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Mücadelenin sonunda başka gol sesi çıkmadı ve Zara Ekinlispor ilk mağlubiyetini almış oldu.

 

HABER: MUSTAFA YILMAZ
www.sultangaziajans.com

[gallery link="file" columns="4" ids="146095,146094,146093,146091,146090"]

 

2 yorum:

Buki dedi ki...

Zara ekinli takımı. Bir tane yüz yüzde yüz pozisyonu ilk yarı karambolde direkten dönen topları. Başka hangi net pozisyonu varmış. uzaktan atılan çaresiz sutlar, doldur bosaltlar hangi maçı ızledin iz.

seyirci dedi ki...

Maçtaki hakem ulusal olmuş ama çok kötü hakemdi.. Hakem dediğin ağırlığını maça koymalı ancak bu hakemin ağırlığı sadece boyuna gitmiş.. yazık oldu Zara'ya haksız yere golü yediler kalecinin gırtlağına vurdu adam resmen..

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...