Salı, Eylül 23, 2014

Okspor, Ayazağa'ya patladı

İstanbul Süper Amatör Ligde ilk iki maçından galibiyet çıkartamayan Kulaksız Okspor, Sütlüce Stadında oynadığı maçta Ayazağaspor'u çok farklı geçti: 6-1.

Emre Yüksel, Aytekin Duran, Erol Ernek Hakem triosunun yönettiği maçta Okspor'un yeni transferi Şefik şov yaparken, başarılı futbolcu güzel futbolunu 3 golle süsledi. Abdullah Küce'nin ekibinin diğer golleri ise Talha, İsa (penaltı) ve Hüdai'den geldi. Ayazağaspor'un tek golü ise Ayberk'ten geldi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" columns="4" ids="145120,145121"]

3 yorum:

ayazağalı ali dedi ki...

yazıklar olsun bu güzel semtimi bu hale getirenlere yazıklar olsun koskoca ayazağaspor u ayaklar altına alanlara nerde o koskoca ayazağa tüm takımların adını anınca titrediği yazıklar olsun !!!

ali can dedi ki...

ayazağaspor taraftarı olarak takımımı süper amatörde kümeye oynarken görmek acı verici bal da olup 3.ligde olup üst ligleri isteyen bir ilçeyiz taraftar ve şehir istiyor lütfen ilçemize sahip çıkalım

okspor taraftar dedi ki...

izlediğim kadarıyla okspor bu sezon ilginç bir takım olmuş her an herşeyi yapabilir bu grupta adından sıkca söz ettirecegi kesin.. biraz daha derli toplu oynamayı becerebilirlerse klasmana rahat çıkarlar özellikle bu haftaki zara macı bu ölçüde hayati önem taşıyor sonuçları bu hafta sonu göreceğiz..tüm amatör takımlarımıza sağlıklı fair ply çercevesınde güzel bir sezon diliyorum saygılar.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.