Perşembe, Eylül 25, 2014

Kavacıkspor Beykoz derbisine hazırlanıyor

İstanbul 1.Amatör Ligi 16.Grupta ilk sıralarda yer alan iki Beykoz temsilcisinin hafta sonundaki mücadelesi nefesleri kesecek bir kalitede geçecek gibi. Bir tarafta Lider Çubukluspor diğer tarafta aynı puanlı Kavacıkspor, tribünler bu maçı heyecanla bekliyor.

 

Kavacıkspor'da çalışmalar gayet neşeli bir ortamda geçmekte. Yeşil-Beyazlı ekipte stressiz bir ortamda başlayan çalışmalarda maçın havasına şimdiden girmiş görülmekte. Antrenör Murat Yılmaz ve Yardımcıları Ulaş Atbaşı ve İsrafil Cömert Yönetimindeki antrenmanlarda değişik hücum ve savunma varyasyonları üzerinde durulmakta.

 

10687021_720773044644244_8989688298070074804_n
Kavacıkspor Antrenörü Murat Yılmaz Çubukluspor'un saygı duydukları bir rakip olduklarını söylerken, "Bizim öncelikli hedeflerimiz belli, bu sebeple maça gayet rahat çıkacağımızı söyleyebilirm. Hafta içindeki antrenmanlarda futbolcularımı oldukça istekli gördüm. Cumartesi günü tribünlere gelecek taraftarlara keyifli bir hafta sonu ve güzel bir futbol seyrettirmek istiyoruz. Önemli olan dostluk maça daha fazla konsantre olan yakaladığı fırsatları değerlendiren zaten hak edeceği galibiyeti de alır. Her iki takıma da şimdiden başarılar diliyorum. Beykozlu futbolseverleri bu maçı izlemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.