Pazartesi, Eylül 29, 2014

İstanbul Bafraspor tek golle galip

İstanbul 1.Amatör Lig 3.Grup’ta Bayrampaşa temsilcisi İstanbul Bafraspor Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor’u Selçuk’un penaltı golü ile mağlup etti.



Rakibi karşısında çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayan İkitellispor 27.Dakikada İbrahim ev sahibi İkitellispor adına penaltıyı golle çeviremezken özelikle yan Sefa Coşkun İkitellisporlu oyuncuların 12 pozisyonuna ofsayt gerekçesi ile bayrak kaldırması büyük tepkilere neden oldu.

 

88.Dakikada İkitellisporlu savunma oyuncusu misafir takım İstanbul Bafraspor Ertuğrul’a sert müdahalede bulundu ve karşılaşmanın Hakemi Bahadır Yılmaz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Selçuk plase vuruşu ile topu ağalarla buluştu ve misafir takım İstanbul Bafraspor bu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olamayınca misafir takım İstanbul Bafraspor ikinci yarıda bulduğu penaltı golü ile karşılamadan 1-0 galip ayrılarak üç puanı alan takım oldu.

 

Ceyhan: Yardımcı hakem art niyetliydi
İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan maçtan sonra yaptığı açıklamada, ‘’Bugün burada bir hakem faciası yaşadık. Futbolda yenilmekle var yenilmekte var. Rakibimiz ve biz futbolu güzelleştirmeye çalışırken özellikle Yardımcı Hakem Sefa Coşkun ilk yarı girdiğimiz 12 pozisyonun 12’sinde ofsayt gerekçesi ile bayrak kaldırdı. Rakibimiz de 4 ofsayt kaldırdı. Bizim girdiğimiz 12 pozisyonun 4 tanesi yüzde yüz gol olacak durumdaydı. Biz adaleti yönetim istiyoruz. Daha ligin üçüncü haftasında bu hatalar yapılıyor. Art niyetli hakemleri maçlarımıza göndermesinler. Futbolcularımız şimdiden futboldan soğudular. Bunları nasıl bundan sonraki maçlara hazırlayalım. Yazık günah emek harcıyoruz’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

4 yorum:

wrwqr dedi ki...

Maçtan fotoğraflar vardı ama atmamışsınız siteye ilgilenen kimse lütfen fotoğrafları koyabilir mi

Efkan dedi ki...

Bir teknik sıkıntı olmalı. İlgileniyoruz hemen

wrwqr dedi ki...

teşekkürler

Dr Bir Bela dedi ki...

Hocam Bafra U 17 Haberinide hala bekliyoruz

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.