Pazartesi, Eylül 22, 2014

İASKF'den hastane sorununa hızlı çözüm

Yazarımız Ogün Koca'nın GOP Şafak Hastanesi'nde amatör futbolcuların tedavisinde yaşanan aksaklıkları anlatan yazısından kısa bir süre sonra İASKF hastane yetkilileriyle bir araya gelerek sorunu çözdü.



İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür yaptığı açıklamada, "Söz konusu yazıdan sonra hastane yetkilileri ile ivedi toplantı yapıldı. Yaşanılan olay aktarıldı ve durum değerlendirmesi yapıldı. Hastane personelinin yanlış anlama ve yönlendirmesinden dolayı yaşanan aksaklıktan dolayı özür dilendi. Hastaneye giden futbolcuların tedavisinde her konuda sağlık hizmetine hazır olduklarını ilettiler" dedi.


Tanrıyaşükür, "Bundan sonra bir aksaklık yaşanmaması açısından öncelikle hastane yetkililerinin irtibat numaraları tüm kulüpler birliği başkalarına ulaştırılacak. Yaşanacak bir sakatlık durumunda kulüpler birliği başkanları doğruca hastane yetkililerine ulaşacaklar ve futbolcu hastaneye gitmeden hazırlıkları yapılacak" ifadelerini kullandı.

Yerel Futbol olarak bu konuda ivedi olarak konuya çözüm bulan başta Sayın Genel Sekreter Ali Tanrıyaşükür olmak üzere tüm İASKF Yönetim Kurulu'na teşekkürlerimizi sunarız.

Ogün Koca'nın yazısını okumak için tıklayınız

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.