Perşembe, Eylül 25, 2014

Hüseyin Akgün takımdan umutlu

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta sezonun ilk galibiyetine ikinci haftada Edirnespor Gençlik’i 2-0 mağlup ederek ulaşan Büyükçekmece Belediyespor’da Başkan Vekili Hüseyin Akgün, takım olarak zamana ihtiyaçları olduğunu, ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklarına inandıklarını söyledi.


İlk haftadaki mağlubiyeti kaza mağlubiyeti olarak gördüklerini söyleyen Akgün, birkaç hafta daha zamanlarının olduğunu ve bu geçiş dönemini en az kayıpla kapatıp üst sıralar için iddialı olduklarını göstermeleri gerektiğini söyledi. Akgün konuşmasında şu sözlerine yer verdi, “Büyükçekmece Belediyespor’un kadrosu bildiğiniz gibi yeni oluşan isimlerden kurulmuştur. Çok kaliteli oyuncularımızın olduğunu herkes çok iyi biliyor. İlk hafta mağlubiyeti ile yangın çıkarmanın anlamı yok. Yeni takımlarda her zaman geçiş dönemleri olur. Bizde bu geçiş dönemini en az kayıpla kapmamak için çaba gösteriyoruz.
Kazanmak tabi ki çok güzel
Edirnespor Gençlikspor maçına gelince, bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü geçtiğimiz haftayı şanssız bir yenilgiyle kapadığımız için bu maçtan galibiyetle ayrılmak tek hedefimizdi. Bugün için iyi ve ya kötü oynadığımızı konuşmayacağım. Sadece kazandık ve kazanmanın çok güzel olduğunu söylemek istiyorum. Takım olarak maça iyi başladık fakat bunu 90 dakikaya taşıyamadık. Bu maçta uyum problemimiz olduğu gözlendi. Bu süreç tabi ki geçecek çok daha kaliteli bir takım olduğumuzu iyi neticelerle göstermek için çaba göstereceğiz. Oyuncularımızın bireysel anlamda çok kaliteli olduğunu fakat bunu sahaya yansıtamadığımızı bizlerde gözlemliyoruz. Bu devamlı böyle olacak değildir. En kısa sürede Büyükçekmece Belediyespor, kimliğini eline geçirip grupta yenilmez armada olan takımlar arasında yerini alacaktır.

 

Birde Edirnespor Gençlik maçına gelerek camiamızı onurlandıran Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün ve ekibine teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de taraftarlarımıza olacaktır. 90 dakika b.oyunca takımlarını destekleyerek onlara kazana azmini sağlamışlardır. Takımın iyi ve ya kötü oyununa takılmadılar. İlk haftaların sancılı olacağını onlarda biliyor ve bu bilinçle takımlarının yanında olduklarını göstermişlerdir” dedi.
HABER: İBRAHİM KESKİN

 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...