Salı, Eylül 23, 2014

Hadımköyspor'dan 5 gol birden

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Hadımköyspor sahasında konuk ettiği Sütlücespor'u 5 golle geçti ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Hadımköyspor her geçen gün iyiye doğru gidiyor. İlk hafta mağlubiyeti ikinci hafta Selvispor beraberliği ki bu maçta kaçan penaltı Hadımköyspor'un galibiyeti elinden kaçmıştı.

3.hafta karşılaşmalarında kendi sahasında Sütlücespor'u ağırlayan Hadımköyspor bu sefer işi şansa bırakmadan direkt sonuca gitti. Vardar Artuner'in yıldızlaştığı 2 asist 2 golle maçı tamamlaması haftayı karlı kapamasına yetmiş oldu. ilk gol serdar taş dan geldi. Vardar Artuner'in ara pasını iyi takip eden Serdar kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu uzak kale direğine göndererek skoru 1-0 yaptı. Golden sonra etkili atakları ile Sütlüce defansını bunaltan Vardar defans oyuncusuna yatığı pres ile topu kazanarak müsait pozisyonda arkadaşı Gökay Baykal'a aktardı Gökay ceza sahasına girer girmez sert şutu ile topu kalecinin solundan filelere yolladı skor 2-0 Hadımköyspor attıkça coşan kanat oyuncuları 3.golün hazırlanışında etkili oldular Serdar Taş güzel ara pası ile topu Vardar Artuner ile buluşturdu kaleciyle karşı karşıya kalan Vardar skoru 3-0 yaptı. İlk yarı sonlarına doğru ceza sahası dışından Serdar Taş’ın füzesi skoru 4-0 yaptı ve ilk 45 dakikanın skoru oldu.

İkinci yarı biraz daha vasat geçen karşılaşmanın 75.dksında bir kez daha sahne alan Vardar Artuner skoru belirledi 5-0. Kalan dakikalar etkili ataklara sahne olsa da gol sesi çıkmadı karşılaşma 5-0 Hadımköyspor üstünlüğü ile sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

1 yorum:

erol dedi ki...

Hadımköye gurubunda başarılar dilerim

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...