Salı, Eylül 23, 2014

Güngör İçer: Lige renk katacağız

Beyköy Belediyespor Arifiye Kalayıcıspor maç öncesi görüşlerini aldığımız Arifiye Kalayıcıspor teknik sorumlusu Güngör İçer, sitemize bazı açıklamalar yaptı.
Hocam ilk maçınız sürpriz mi oldu sizce?
Bu sezon BAL'a yükseldik. İlk defa oynuyoruz, Arifiye ilçesine bağlı bir mahallenin takımıyız. Bu sezon lige renk getirmek istiyoruz. İlk haftaki maçımızı sürpriz görenler yanılıyorlar. Biz Serdivansporu maçtan önce çok iyi etüd ettik, tedbirlerimizi ona göre aldık, sahamızda oynamanın avantajını iyi kulandık. Sporcularımıza verdiğim talimatlara uydular.
Kaleci Abdulkadir için neler söyleceksiniz?
Geçen hafta son anda Sakaryasporun yetiştirdiği ünlü kaleci Abdulkadiri aldık. Takımımız çok genç bir ekipten kurulu idi. Bu takıma ağabeylik yapacak bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Abdulkadir bunu geçen hafta çok iyi yaptı, defans bloğunu idare etti. Futbolculara sahip çıktı,a ğabeylik yaptı. Serdivan maçında oynamış olduğu oyunla göstermiş oldu.

Hedefiniz nedir?
Lig'e renk katacağız. Daha henüz kimse kimseyi tanımıyor, 4-5 maç sonra durumlar daha netlik kazanır. Biz ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz, diğer temsilcilerimizin üzerinde olmak istiyoruz.

Bölgenizi 3 takımla temsil ediyorsunuz?
Bizler bölgemizi 3 takımla en iyi şekilde temsil ediyoruz, diğer temsilcilerimizle hiç bir husumetimiz yok. Buradan hepsine başarılar diliyorum. Karsuspor çok iyi bir kadro oluşturdu, Serdivanspor oyuncularını vermedi. Biz yeni bir takımız tecrübemiz yok. İnşallah kalıcı olmak istiyoruz.
Grubu nasıl buluyorsunuz?
Grubumuz gerçekten kuvvetli. İstanbul takımları bu ligin kaderini değiştirecek durumdalar ama Eskişehir ve Kütahya takımları iyi olduklarını gözlemliyoruz.

Transfer durumunuz nedir?
Santrafor almıştık fakat sakatlandı. Kesilikle transfer bitimi 12'sine kadar bu bölge ve orta sahaya adam arıyoruz. Bu bölgelerimizide güçlendirirsek sıkıntımız kalmayacak.

Seyirci potansiyeliniz nedir?
Seyircimiz çok iştahlı çünkü bu yıl ilk defa BAl'a katılıyoruz. Bir mahalle takımıyız, taraftarlarımız hiç bir zaman bizleri yanlız bırakmadı. Herkes takımını çok seviyor destekliyorlar buda bizi motive ediyor.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...