Pazartesi, Eylül 29, 2014

Galata ve Yeşilköy puanları paylaştı

İstanbul Süper Amatör Ligi 4.hafta karşılaşmasında 8.Grup'ta yer alan Galata  ve Yeşilköyspor zorlu karşılaşma sonrasında puanları paylaştılar.


Oktay Önge, Yusuf Şahan ve Mustafa Çil hakem triosunun  mükemmele yakın bir yönetimi oldu ve sahalarda görmek istediğimiz şekilde maçın başından sonuna kadar adil ve haklı kararlar ile futbolcuların ve izleyenlerin takdirini aldılar.

Gruptaki iddiasını sürdürmek isteyen ev sahibi ekip maça temkinli başladı. Öncelikle gol yememeyi düşünen ev sahibi ekip savunma oyuncuları Gökhan ve  Ahmet ile rakip atakları keserek ani ataklar ve yan toplar ile gol bulmayı düşünen bir oyun sergilediler. Maç sonuna kadar da bu oyun içinde kaldılar. Sonradan oyuna giren tecrübeli oyuncu Orhan'ın katkılarıda gol bulmaya yetmedi.

Konuk ekip Yeşilköyspor deplasmandan puan ya da puanlar alabilmek adına çıkmış göründüğü maçta orta alanda tecrübeli oyuncusu Erdem elinden geleni yaptı, özellikle kaptan Kıvanç takımın en iyisiydi diyebiliriz. Bal yapmayan arı misali olan ataklardan sonuç alınamayınca gol atılamadı. Başladığı gibi biten maçta taraflar puanları paylaştılar ve sahadan bir birlerine başarı dileyerek ayrıldılar.

HABER: OGÜN KOCA

[gallery link="file" ids="146012,146009,146007,146003"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.