Pazartesi, Eylül 29, 2014

Feriköy ilk 3 puanını aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta Feriköy, deplasmanda Yahya Kemal’i 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti.

İlk yarıda Yahya Kemal daha istekli ve arzulu bir futbol ortaya koydu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Feriköyspor’da Batuhan ceza sahası üzerinde kazanılan serbest vuruşu 72.dakikada ağlarla buluşturdu. 2 dakika sonra bu sefer Gökhan uzaklardna güzel bir daha gol kaydetti. 0-2 Yahya Kemal kalesinde gördüğü iki golden sonra atak üstüne atak geliştirdi. Sağ kanattan gelen ortaya Yıldırım kafa ile 82.dakikada farkı bire inidrdi. Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca Feriköy maçı 2-1 kazandı.
 

STAT: Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal
HAKEMLER: Osman Faik İçmeli, Rıfat Taşçın, Rahim Sarıdede
YAHYA KEMAL: Alican, Anday, Ferik, Yunus, Özkan, Aykut(Dk.65 Eren), Oğuz(Dk.57 Cavit), Yıldırım, Mustafa, Burak(Dk.80 Muhammet), Furkan
FERİKÖYSPOR: Burak, Ebubekir, Hüseyin, Bahadır(Dk.20 Emre), Ulaş, Behçet, Yusuf(Dk.70 Selman), M.Kaner, Ahmet, Batuhan, Elvan(Dk.45 Gökhan)
GOLLER: Dk.72 Batuhan, Dk.74 Gökhan, Dk.82 Yıldırım

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

 

[gallery link="file" columns="4" ids="146099,146098,146100,146101,146102,146104,146105,146106,146107"]

6 yorum:

Can dedi ki...

Orhan budak yıllardır değişmedin artık bırak çiçekleri kuşları sonbaharı yazmayı. Maçtan sonra olan olaylar nerde? Bırak artık Feriköy düşmanlığını Didi orhan.

Yahya Kemal maçtan kardeşim yenilince ağlamalar sardırmalar ayıp tır sana ve Yahya Kemal e bu olaylar ferikoy de olsa neler yazarsın Orhan budak

seyirci dedi ki...

Öncelikle tarafsiz olarak sunlari soyliyim iki takim adında.
Yahya Kemal ortasaha ve forvette 2 3 futbolcu almasi lazim yoksa duserler gol bulmada problemleri acik bir şekilde ortada.ortasaha cok cabuk şekilde geciliyor. Ayni sekilde ferikoy icinde geçerli yillarin ferikoyu bu takimla ligde zor kalir. Forvet savunma ortasaha kesinlikle sart. Maçtan sonra yahya kemalli bazı seyirciler ferikoyun bulundugu yere gecip saldırıda bulundu. Bunuda es gecmemek lazım.

akd dedi ki...

Feriköy çok tecrübeli bir forvet ile anlaştı

gerçek feriköylü dedi ki...

nasıl karşılarsan öyle karşılanırsın feriköyde . yahya kemal seyircisi bunun farkına varamadı anlaşılan

yahya dedi ki...

feriköysporlu futbolcuları elınde tutsun vefasızlık yapmadan .. fedakarlık yapan adamları aramıyolar bile koskoca feriköye yakısmıyo böle davranıslarr

GFK 1927 dedi ki...

kafan 1 milyon maça gir koltukları kır sona adamlara küfür et dayağı ye sonra nasıl karşılarsan öyle karşılanırsın ferköyde diye gider yap.nerde geliyo bu deirmenin suyu.MEYDANI BOŞ BULDUNUZ abiler maça gelmiyor ,yusuf abi içerde meydan kimlere kaldı .al baskandan 50 lira ver içkiye pislik cıkar her maç.

olay çıkartın emrimi aldınız biyerlerden tirbüne adam toplamak için

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.