Pazartesi, Eylül 29, 2014

Esenyurtspor Subaşı'yı 2-1'le geçti

İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grupta Esenyurtspor ile Subaşı takımları Esenyurt Belediye stadyumunda karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım Subaşıspor’u 2-1’le geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Müsabakayı İl Hakemi Ali Sarısoy, Birkan Hasan Koyuncu, Doğancan Mercan üçlüsü yönetti. Müsabakanın gözlemcisi ise Lemi Çelik’ti.

Müsabakanın 20.dakikasında Esenyurtspor’dan Evren’in vurduğu top Subaşı takımından Semih tarafından elle oynandığı için müsabakanın Hakemi Ali Sarısoy penaltı noktasını gösterdi. Evren’in kullandığı penaltı gol oldu ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı. 21.dakikada Subaşından biraz önce penaltıya sebebiyet veren Semih rakip ceza sahası içerisinde yakalamış olduğu topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Takımına beraberliği getiren golü attı. 30.dakikada Subaşı takımından Burak ceza sahasında güzel bir vuruş yaptı bu vuruşu kaleci Lokman aynı güzellikte kurtardı. 42.dakikada sağdan yapılan ortaya Esenyurtsporlu oyuncu Şehitcan vurdu top üstten auta gitti. İlk yarı 1-1 bitti.

2.yarıya Esenyurt daha hızlı başladı sağ kanattan Yasin’in yaptığı ortayı Eren düzgün bir vuruşla gole çevirdi. 2-1 68.dakikada Subaşı takımından Emre ceza sahası içeresinde kaleci Lokman ile karşı karşıya kaldı, mutlak gollük pozisyonu kaleci Lokman çelerek kornere attı. 69.dakikada kornerden gelen topa Emre çok düzgün bir şekilde vurdu top direkten geri döndü. 85.dakikada Subaşı takımından Emre topu araya saldı Gökhan bu topla ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı, vuruşu yandan auta gitti. Müsabaka Esenyurt takımının 2-1 galibiyetiyle sona erdi. Müsabakayı Esenyurt ilçe kaymakamı Ekrem İnci de izledi.

 

STAT: Esenyurt Belediye
HAKEMLER:Ali Sarısoy,Birkan Hasan Koyuncu, Doğancan Mercan
SAHA KOMİSERİ : Ferit Bereket
ESENYURTSPOR:
Lokman, Semih, Emrah, Volkan, Ufuk, Doğan, Evren, Vedat, Şehitcan(Soner), Yasin(Orhan), Eren
SUBAŞISPOR:
Enes, Oktay, Uğur, Semih,Tolga,Koray(Sercan),Burak(Feridun), Talha, Gökhan, Barış,   Emre

 

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE


[gallery link="file" columns="4" ids="146082,146083,146084,146085,146086,146087,146088"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.