Pazartesi, Eylül 29, 2014

Düzce derbisi Düzcespor'un

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta Düzce 18 Temmuz stadında Düzcespor Beyköy Belediyespor  karşılaştı. Karşılaşmayı 2 golle kazanan Düzcespor 3 puanı alan taraf oldu.

 

Maçtan notlar
Düzcespor ile Beyköy Belediyespor takımları 18 Temmuz Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldiler. İki takımda sahaya kazanma parolası ile çıktı. Günlerdir merakla beklenen müsabakada kazanan kim olacak sorusu yanıt buldu. İki Düzce takımının aynı ligde mücadele ediyor olması heyecanı ikiye katladı. Maç şiddetli yağmur altında oynandı. Saha futbol oynamaya elverişi idi.Maça girişler ücretli olunca maça ilgi beklenenin altındaydı Düzcespor taraftarları açık tribünde, Beyköy Belediyespor taraftarları kapalı tribünde maçı izledi. Eski Düzce Belediye başkanı İsmail Bayram'da karşılaşmayı izledi. Belediye başkanı Mehmet Keleş yine maça gelmedi.Beyköy yöneticileri tribündeki yerini alırken Düzcespor yöneticileri protokol tribünlerde eksikti. Her iki taraftar takımlarını maç bitimine kadar desteklediler. Emniyet teşkilatı maçın önemini bildiği için büyük emniye tedbirleri aldı. Düzcespor Beyköyspor forması ile Beyköyspor Düzcespor formasını giyerek maça çıktılar ve centilmence maça başladılar. Maçı Kocaeli bölgesi hakemleri yönetti. Maçı Düzce'nin ilk ve tek web tv Düzce81 maçı canlı verdi. Karşılaşmada zaman zaman her iki takım futbolcuları arasında gerginlikler oldu. Beyköy Belediyespor'da karşılaşmanın son dakikalarında sakatlanan Bünyamin karşılaşmadan Ambulansla hastaneye götürüldü. Düzcespor'un ilk golünü atan Şerif Sevinçhan topa yaklaşık 35 metreden çok sert vurdu ve golü attı .Beyköy Belediyespor kalecisi İlker ilk yarıda önemli kurtarışlar yaptı . Maçın 85 dakikasında Beyköysporlu Gökhan ile Düzcespor' lu Murat arasında gerginlik yaşanınca bu gerginlik tribünlere yansıdı .Bu olayı maçın başında yaşanan centilmenlik örneğine gölge düşürdü. Hakem maça 5 dakika ilave etti. Yine bu arada Beyköysporlu Bünyamine Düzcesporlu Emre tarafından faul yapılınca saha karıştı. Emniyet güçleri olayları yatıştırdı. Beyköysporlu taraftarlar tribünlerde uzun müddet bekletilince protostolar  başladı. Daha sonra dışarı çıkarılan taraftarlar emniyet güçlerine protostolarını sürdürdüler.Maç bitiminde Beyköysporun hocası Mustafa Yıldırım Düzcespor hocası Cenap Taneri kutlarken.Maç sonrasında Düzcespor'lu futbolcular taraftarlarla sevinç yumağı oluşturdu. Maçtan sonra Beyköysporun hocası Mustafa Yıldırım hakeme tepki gösterdi. Maçın yıldızı Beköyspordan Behlül oldu. Düzcesporda ise Murat oldu. Düzcespor kötü oynadığı maçta 3 puan almasını bilirken, Beyköyspor oyuncuların çok stresli oldukları görüldü. Her iki takım vasat bir futbol ortaya koydular. Düzcespor haftaya Eskişehir deplasmanında Sağlıkspor ile mücadele ederken, Beyköy sahasında Eskişehir demirsporu konuk edecektir.Beyköy bundan böyle maçlarını Kaynaşlı ilçe suni çim stadında oynayacaktır

 

Karşılıklı ataklarla iki takımda gol aradı. Mücadelenin 9. dakikasında Kahraman yüzde yüzlük golü kaçırdı. Kaleci Tuğrul mutlak golü önledi. 14 ve 15.dakikada Murat'ın şutları kaleci İlker'de kaldı. 22.dakikada Zihni net bir pozisyonu harcadı. 24.dakikada Murat ise net pozisyonu kaçırdı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Düzcespor etkili ataklarla başlayan taraf oldu. 50.dakikada Okan'ın attığı gol of sayt gerekçesi sayılmadı. 62.dakikada Gökhan'ın ters vuruşu direkte patladı. Karşılıklı ataklarla süren karşılaşmanın 80.dakikasında Şerif'in mükemmel golü ile Düzcespor 1 - 0 öne geçti. Bu golün şokunu üzerinden atamayan Beyköy Belediyespor 85.dakikada Murat'ın golüne engel olamadı ve fark ikiye çıktı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Düzcespor maçı 2 - 0 kazandı.

Taner: Bu galibiyete ihtiyacımız vardı
Düzcespor Teknik Sorumlusu Cenap Taner kulübün bu galibiyete ihtiyacı olduğunu söylerek geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet alındığını söyledi. Taner,"Taraftarlarımız bir endişe kapıldı. Galibiyete Düzcespor camiasının ihtiyacı vardı. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Mücadelesi çok yüksek bir maç oldu. Rakibimiz bizden önce sezonu açtı. Ligin çok mücadele eden zor gol yiyen takımlarından biri olduğunun farkındaydık. Mücadele ederek istediğimizi aldık. Ali Tayfun la ilgili şunları söyleyebilirim. Mükafatın olduğu yerde cezada olur. Ali Tayfun bizim çok şey beklediğimiz bir oyuncudur. Geçen hafta kötü bir yenilgi aldık. Bu maçı kazanarak üzerimizdeki sıkıntıyı atmak istiyorduk. Galibiyet bayram öncesi bize moral oldu. Teknik heyetteki arkadaşları ve oyuncularımı kutluyorum "dedi.

Yıldırım: Düzcespor'u tebrik ederim
Beyköy Belediyespor teknik direkötür Mustafa Yıldırım, "Maçın hakemi çok vasat bir maç yönetti. Hava çok yağışlı olması,sahanın çok kaygan olması, oyuncularımın üzerinde baskı olması yüzünden ,istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Düzcesporu tebrik ederim "dedi


STAD:18 Temmuz
HAKEMLER: M.Akif İbrahimoğlu ,Emre Ediz Çamlıdağ, Şefik Öner  (Kocaeli)
DÜZCESPOR:Tuğrul Karatosun,Kerem Dalyan,,Zihni Aydın,Umut Gedik,,Serkan Öz,Şerif Sevinçhan,Ümit Mutlu, ,Hüseyin Arslan,Okan Altınbilek( 87.dak Okan,,Murat Çaydemir ,Celal Berber ( 76.dak Bünyamin)
TEK.SORUMLU:Cenap Taner
BEYKÖYBELEDİYE
:İlker engin .İlhan Aydın ,Çağlar Kul,Mert Özkan,Tolga Taş,Mustafa Kahraman (84.dak.Emre),Selman Aktaş(83.dak.Bahadır) Behlül Seymen, Kahraman Tosun,Vahap Yıldıztepe(57.dak.Gökhan),Bünyamin Küçükosman
TEK.SORUMLU : Mustafa Yıldırım
SARIKART:52.dak.Murat,59.dak.Kerem,73.dak.Şerif,83.dak.Zihni,90.dak.Hüseyin,90.dak.Tuğrul(Düzcespor),21.dak.Mustafa,28.dak.Vahap,67.dak.Mert,69.dak.Kahraman,85.dak.İlker (Beyköy)
GOLLER: 80.dak.Şerif,85.dak.Murat

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

 

[gallery link="file" columns="5" ids="146214,146213,146212,146211,146210,146209"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.