Salı, Eylül 23, 2014

Çeliktepe Ümitspor Çağlar'la kazandı

İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta Çeliktepe Ümitspor sahasında Zeytinburnuspor’u 2-0 yendi. Maç sonu istenmeyen olaylar vardı.



İlk yarıda Kiraz ile mutlak iki gol pozisyonundan yaralanamayan Zeytinburnu ikinci yarıya mutlak gol için başladı ama bu devrede Ümitspor’da Durmuş sağ taraftan bindirmeler yaparken Çağlar da adeta sahada fırtına gibi esmeye başladı. Beklenen gol gelmeyince Zeytinburnu tribünleri hareketlendi, hakem bir süre oyunu durdurdu.

Ümitspor’dan Çağlar 75. dakikada sağdan aldığı topla orta sahayı harmanladı, onsekize girdiğinde sert şutu rakip müdafaaya da çarparak kalecinin üzerinden ağlar ile buluştu: 1-0
Konuk ekip beraberlik golü için bastırırken sağ taraftan Durmuş’un ortasında günün yıldızı Çağlar ikinci golünü attı: 2-0. Maç da bu skorla bitti.
Maç sonrası olaylar
Bitiş düdüğü sonrası Zeytinburnu taraftarı mağlup takımlarına sahip çıkarak futbolcuları tribüne çağırdılar ve alkışladılar. İki takım sporları birbirlerini tebrik ederek sahadan çıkarken sahaya giren bir yönetici olayların başlamasına neden oldu. Dostça soyunma odalarına giden sporcular, antrenörler ve yöneticiler şimdi birbirlerine girdi. Zeytinburnusporlu taraftarlar da işin içine karışınca olaylar büyüdü.

Tasvip edilecek şey değil. Önce dostça birbirlerini kutlayan sporcular sonra düşmanca, nasıl olduğu anlaşılamayan olaylar arasında kaldılar. Seyrantepe Spor Tesisleri ve Seyrantepe minibüsüne verilen zararın ceremesini kim çekecek? Yazık bir anda her şey değişiyor. Bir-iki kişinin kendini bilmezliğinden suçlu kim? Sahaya girenler.

 

Stat: Seyrantepe
Hakemler: M.Tolga Tarık, Gökhan Acar, Mesut Yıldız
Çeliktepe Ümitspor: Behçet, Cihan, Sonat, Ayhan, Erdem, Şafak (Dk 75 Ömer), Durmuş, Tuncay (Dk 65 Enes), Niyazi (Dk 40 Tugay), Umut, Çağlar
Zeytinburnuspor: Serkan, Gurur, Fırat, Caner, Emre, Serkan (Dk 60 Cengizhan), Adem (Dk 80 Hasan), Murat, Kiraz, Erdi, Abdurrahman
Goller: Çağlar (2)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

[gallery link="file" columns="5" ids="145060,145061,145062,145063,145064,145066,145067,145068,145069,145070"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.