Pazar, Eylül 28, 2014

Burak yıldızlaştı Dudullu galip

Dudulluspor İstanbul Süper Amatör Lig’in dördüncü haftasında da kusursuz serisini sürdürdü.

İlk üç haftayı galibiyet ile kapatan Dudulluspor dördüncü maçında Zeytinburnu Yıldız’ı Dudullu Stadı’nda konuk etti.

Maça adeta gol ile başlayan Dudulluspor, henüz ilk dakika dolmadan öne geçti. Sedat’ın uzun pasını arka direkte tamamlayan Burak ile öne geçen yeşil beyazlılar, maça da rahat başlamış oldu.

10.dakikada ev sahibi ekibin kazandığı penaltı atışında Sedat’ın vuruşunu kaleci kurtarınca ikinci gol fırsatını Dudulluspor değerlendiremedi. Beklenen gol 15.dakikada geldi. Koray’ın 35 metreden kullandığı serbest vuruş, rüzgarın da yardımı ile rakip ağları bulunca fark ikiye çıktı. Takımlar devre arasına 2-0 sonuç ile gittiler.

İkinci devrede de Dudulluspor’un pozisyon üstünlüğü vardı. 56.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Talat’ın vuruşu yan direkten döndü. 61.dakikada benzer bir pozisyon bulan Burak kaleciyi geçerek farkı üçe çıkarttı. Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve Dudulluspor maçtan 3-0 galibiyet ile ayrılmayı bildi.

12 puana ulaşan Dudulluspor haftaya bir başka 12 puanlı takım olan İstanbul Sinopspor ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacak.

STAD : Dudulluspor
DUDULLUSPOR : Görkem, Abdurrahman, Hakan, Koray (89' Emre), Şahin, Ramazan (60' Janberk), Oğuzhan, Burak (76' Metin), Talat, Sedat, Selman
ZEYTİNBURNU YILDIZ : Adem, Erdi (53' Umut), Gürkan, Yunus, Mert, Sefa, Hakan (63' Sami), Turgay, Hilmi, Veysel, Sedat

[gallery link="file" ids="145650,145651,145652,145653"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.