Pazartesi, Eylül 29, 2014

Beykoz 4.maçını da kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup'ta Esenyurt Belediye Stadında Esenyurt İncirtepe ile Beykoz karşı karşıya geldi.  Sarı siyahlılar 4.maçını da kazanarak puanını 12'ye yükseltti.

 

Müsabakayı  Ulusal hakemlerden Burak Taşkınsoy  yönetti. Yardımcılığını ise Ulusal Yardımcı Hakem Özkan Karapınar ve Şenol Bektaş yaptı. Müsabakanın gözlemcisi olarak  Ayberk Tuncer görev yaptı.
Müsabakanın 11.dakikasında İncirtepespor'dan Hasan topla ceza sahasına girdi. Kaleci Ercan ile karşı karşıya kaldı. Çok kötü vuruşla topu auta attı.30 dakika geride kalırken Beykoz taraftarı tribüne geldi. Yanlış stada gittikleri için müsabakaya geç gelmişlerdi. Stada girdikleri andan ilk yarı bitinceye kadar hiç susmadılar. Bu dakikadan sonra Beykoz canlanmaya başladı. Bu ateşli taraftar grubu tezahüratları ile takımlarını da canlandırdılar. 31.dakikada Beykoz’dan Semih ceza sahası içinde topla buluştu vuruşu kaleci Ozanda kaldı. 33. dakikada Oğuz ceza sahasına girdi. Kaleci Ozanın solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1 36. dakikada günün başarılı ismi Beykoz takımı kaptanı Cem, Kaleci Ozanın önde olduğunu görünce 30 metrede vurduğu top ağlarla kucaklaştı. Kendisinin ilk takımının ikinci golünü attı. 0-2 İlk yarı bu skorla bitti.
Beykoz ikinci yarıya da hızlı başladı.49. dakikada Kaptan Cem ceza sahasına girer girmez vurduğu top kaleci Ozanın solundan ağlarla buluşturarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. 0-3   68. Dakikada Beykoz defansının hatasında yararlanan Oğuz aldığı topla kaleci Ercan ile karşı karşıya kaldı. Topu kaleciye teslim etti. Takımı adına önemli bir fırsatı harcamış oldu. 70. Dakikada Beykoz’dan Melih soldan yapılan ortaya ayağının içi ile güzel bir vuruş ile takımının dördüncü golünü attı. 0-4  72. Dakikada Cem incirtepe takımının defansının hatasını affetmedi. Ceza sahası içinde vurduğu top ağlarla buluştu. Kendisinin üçüncü takımının beşinci golünü attı. (0-5) 81. Dakikada cem mükemmel vurdu kaleci Ozan aynı güzellikte çıkardı. Günün yıldızı Cem  üç gol atarak hactrik yaptı. Müsabakayı İl Hakem Kurulu üyesi, Hakem atama sorumlusu Muzaffer Urlu da izledi.
STAT: Esenyurt Belediye
HAKEMLER: Burak Taşkınsoy, Özkan Karapınar, Şenol Bektaş
SAHA KOMİSERİ: Ferit Bereket
ESENYURT İNCİRTEPE: Ozan,Akif,Kadir,Aykut(Hasan),Hakan,Ahmet(Mustafa),Özgür,Berat, Hasan, Mahir, Hasan
BEYKOZ: Ercan(Yağızcan),Serhat,Arif,Göktürk,Lokman,Ömer Faruk,Cem,Sezer,Melih, Semih(Abdulbaki),Oğuz(Umutcan)

HABER- FOTOĞRAF: YUNUS EMRE

[gallery link="file" columns="4" ids="146225,146223,146224,146226,146229,146228,146227,146230,146232,146231"]

 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...