Salı, Eylül 30, 2014

Akçakocaspor sahasında puan verdi

Düzce Süper  Amatör Ligi 2014-2015 sezonu bu hafta start aldı. Bu sezon 14 takımın mücadele edeceği süper amatör futbolda heyecan 26 hafta sürecek.


2014-2015 Düzce Süper Amatör Ligi sezonunun ilk açılış maçında Akçakoca ilçe stadında saat 15.00 de Akçakocaspor ile Düzcebelediyespor karşı karşıya geldi.Akçakocaspor rakibi karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta maçı beraberliğe taşıdı 2-2.

Hava  ve saha futbola elverişli. Düzce belediyespor stada Akçakocaspor'dan önce geldi. Seçkin Asuk Kaleciyi ,Adnan Özel ve Özgür Oral diğer futbolcuları çalıştırırken,Akçakocaspor'da Selahattin Bal takımı yanlız çalıştırması dikkat çekti. Akçakocaspor belediye başkanı ve belediye encümenleri, vatandaşlar maça ilgi gösterdiler. Tribünlerin tamamı doldu.Emniyet teşkilatı maça gereken önlemi aldı. Maçı Düzce bölgesinin Ulusal ve Bölgesel hakemleri yönetti. Maçın centilmence geçmesi sevindirici oldu. Sezonun ilk açılış maçı sebebi ile Akçakocaspor yönetimi hakemlere ve rakip takıma çiçek verdi.Akçakocaspor'da Burak Sökezoğlu  son saniyede çift sarıdan kırmızı alarak oyundan atıldı. Geçen sezondan cezalı olan Kadir ve Aytaç bu maçta forma giymediler.Haftaya oynanacak maçta takımdaki yerlerini alacaklardır.Maça Düzce basını tam kadro ile ilgi gösterdi. Her iki takım hocaları maçtan önce ligin çok centilmence geçmesini dilediler. Maçın en iyileri Akçakocaspor'da Öner ve Eray olurken,Düzcebld.Oğuzhan,Emre,Fatih,Sudan,Orhan oldular.Hakemler maçı hatasız yönettiler. Maçtan sonra her iki takım centilmence yapmış oldukları  hareketlerle alkış aldılar. Akçakocaspor haftaya deplasmanda Çilimlibld ile oynarken,Düzcebld .ise  sahasında  Y.Taşköprüile oynayacaktır.
Maçın kritiği
İlk yarıda Düzcebelediye maça hızlı başladı,sık sık ataklara katılan Düzcebld maçın 7.dak.Ümit uzaktan attığı şut ile topu ağlarla buluşturdu 0-1.Akçakocaspor daha şoku atlatamadan Düzcebld.maçın 21 dak. Mustafa ile kalecinin hatasından dolayı bir gol daha bulunca durum 0-2 olur.Akçakocaspor santra ile ileri uca gönderdiği topla 22.dak. buluşan Burak Sökezoğlu topu ağlara buluştıurunca durum  1-2 olur.Akçakocasporun cılız ataklarında Çoşkun ile pozısyonları harcayınca ilk devre 2-1 yenik soyunma odasına girdi. İkinci yarıya çok hızlı başlayan Akçakocaspor oldu, oyunu ileriye yıkan Akçakocaspor bulduğu fırsatları gole çeviremedi. İkinci yarıdaki güzel futbolunu 74.dakikada Eray'ın attığı şut ile durumu 2-2 ye getirdi. Maçın bundan sonraki bölümünde her iki takım gol bulamayınca maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.


Akçakocaspor Teknik Direktörü Selahattin Bal, ''"2014-2015 Sezonu Düzce spor kamuoyuna hayırlı ve uğurlu geçmesini dilerim.Biz bu yıl kendi çocuklarımıza sahip çıktık,iyi bir kadro kurduk,iki cezalımız var,onun yerine oynayacak oyuncular bunu tamamlayacaktır. Çok genç bir yönetim oluşturduk. Bu yıl hedefimiz şampiyon olup BAL'a tekrar dönmektir. Bizler iyi olmak istiyoruz. Herkes ile iyi geçinmek istiyoruz.Düzcesporun bu ligde olmayışı,diğer takımlara bir enerji vermiştir.Sanırım iyi bir kalite gelecektir.Futbolda kalite çok önemli kalite olunca hedefe ulaşırsınız. Spor kardeşlik ahlak içerisinde olmalıdır. Takımını herkesin iyice desteklemeli, müsabakaların centilmence geçmesi için  basına iş düşmektedir. Bu Düzce bizim bu lig bizim kavga gürültü etmeden mücadele etmemiz gerekmektedir. Seyircilerimizi buradan takımını centilmence desteklemelerini istiyorum ,zaten bizler gerekenleri yapıyoruz" dedi

Düzce Belediye spor Teknik Direktörü Özgür Oral, ''2014-2015 Sezonu Düzce spor kamuoyuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu maçı deplasmanda kuvvetli bir takımla mücadele edeceğiz bu bizim için handikap.Geçen sezondan bazı oyuncularımız ayrıldı.Yeni 7 adet oyuncu aldık,çok iyi bir hoca arkadaşlar la çalışıyoruz.Pozitif bir takım kurduk.Bu sezon bazı takımlar kadrolarını güçlendirdiler.Bizim amacımız gençlerin önünü açmak,lige renk katmak,gençlere hizmet etmektir.Bu yıl bütün takımlar sahalarında mücadele edecektir bunlar avantajdır.Sahada oyuncular mücadele ediyor,sporseverlerde rekabet içerisinde ahlaklı bir biçimde centilmence bir ligi yaşamak istiyoruz.Kavga gürültü istemiyoruz bizler gençlere hizmette varız,onlarda sahada hünerlerini sergilesinler.Bütün spor kamu oyuna yeni sezonumuz hayırlı olsun diyorum"dedi

Stat: İlçe
Hakemler: Bilal Yılmaz,Emrah Ünal,Recep Haydar Cüre
Akçakocaspor: Süleyman,Gürkan(42.dak.BurakYener),Enes,Okan,Şener,Ömer(72.dak.Recep),Eray,Onur,Çoşkun,Öner,Burak Sökez
Düzce Belediyespor: Oğuzhan,Ahmet(66.dak.Ertuğrul),Onur(86.dak.Oğuzkan),Sercan,Fatih,Emre,Mustafa,Kasım,Umut,Sudan,Orhan(75.dak.Özgür)
Sarı Kart: 38.dak.Süleyman,80.dak.Buraksökez,90.dak(Akç),60.dak.Sudan,80.dak.Emre,85.dak.Oğuzhan
Kırmızı Kart: Burak çift sarıdan 90.dak.(Akç)
Goller:  22.dak.Burak Sökez,74.dak .Eray (Akç), 7.dak.Ümit,21.dak.Mustafa (Düzcebld)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" columns="4" ids="146332,146336,146335,146334,146333,146337,146338,146339,146340,146341,146342"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.