Pazartesi, Ağustos 25, 2014

Türk futbolunun futbolcu fabrikası Yücespor

Türk Futbolunun ve Galatasaray’ın Gökmen ve Yasin Özdenak kardeşler, Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Ali Gültiken ve Galatasaray formasını başarıyla taşıyan Mustafa Sarp gibi yıldız oyuncular kazandıran Bakırköy Yücespor 2014-2015 Futbol sezonu çalışmalarını Teknik DirektörAyhan Uşar nezaretine sürdürüyor.

Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve Yücespor Kulübü Başkanı İbrahim Mamati gençlere yönelik altyapı çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini ve önümüzdeki yıllarda da Türk futboluna yeni değerler kazandıracaklarını söyledi.

Yücespor’un kurulduğu 1954 yılından itibaren tamamen amatörlüğe dönük bir kulüp yapısı içinde bulunduğunu ve hiçbir zaman büyük paralar harcayarak bir yerlere gelme çabası içinde olmadıklarını ifade eden Mamati, “Yücespor 1954 yılında kurulmuş çok köklü bir kulüp. Bu zamana kadar 6 sene profesyonel liglerde mücadele etmemize rağmen tamamen amatörlüğe dönük bir kulüp olarak gençlerimize hizmet veriyoruz. Biz Yücespor olarak hiçbir zaman böyle bir girişimde olmadık. 16 yaşındaki gençlerimizi A takımda oynatıyoruz. Yücespor olarak gayemiz gençlerimizi yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmak” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" columns="4" ids="139711,139712,139713,139714"]

1 yorum:

berk dedi ki...

hersene ayni hikayeeler eski basarilarini ozledik yucesporun simdide deger versenize futbolxulariniza koseye atmasaniza.

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.