Pazar, Ağustos 24, 2014

Kozlu Belediyespor Bolu'da kampa girdi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Kozlu Belediyespor ikinci etap kamp çalışmalı için dün Bolu’ya gitti.

Kozlu Belediyespor, yaklaşık 15 gündür kendi tesislerinde sürdürdüğü ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayarak dün itibariyle ile birlikte 10 günlük kamp çalışması için Bolu’ya gitti.

Bölgesel Amatör  Lig 11. Grupta mücadele edecek olan  Kozlu Belediyespor kendi tesislerinde yaptığı ilk etap kampı sonrasında  ikinci etap kampı için dün  Bolu’ya gitti.  Bolu Dorukkaya’da 10 günlük kamp dönemi geçirecek olan Yeşil Beyazlı ekip yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanacak. Dün 12-30 saatlerinde kulüp binasından hareket eden futbolcuları yönetim kurulu üyeleri uğurladı. Kafilede 21 futbolcu, bir yönetici, 2 teknik adam, bir masör birde malzemeci bulunarak 27  kişilik kadrosuyla Bolu’ya gitti. Yeşil beyazlı ekip ikinci etap  kamp içerisinde 2 hazırlık maçı oynayacak.

İkinci etap kampı öncesinde kendi sahalarında yaptıkları 15 günlük kampı değerlendiren  Kozlu Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Öztürk, “İlk etap kampını tamamlamış bulunmaktayız. Bugün itibari ile birlikte ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu Dorukaya’ya  gidiyoruz. İlk hazırlık  devresi gayet faydalı ve olumlu  geçti bizim için. Hem bizim için hem de futbolcularımız için. İlk etap çalışmalarında Bartınspor ile bir hazırlık maçı yaptık. Ve 3-1 yenilmemize rağmen güçlü Bartınspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu Söyleyebiliriz.  Ancak  tabi ki takımı görme acısından çok iyi oldu bizim acımızdan, oyuncularında kendisini görme acısından da iyi oldu. Eksiklerimizi görme acısından da iyi oldu. İlk etap kampı bizim için gayet iyi geçti diyebilirim “dedi.

Bolu’da iki hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz
İkinci etap kamp çalışmalarında tüm hazırlıkları tamamlayarak lige hazır olmak istediklerini belirten Kozlu Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Öztürk, “İkinci etap kamp çalışmalarında da ağırlık olarak oyun sistemi ile alakalı, oyun şablonunu oturtturmak amaçlı çalışmalarımızı ve hazırlık maçları oynayacağız. Bunlarında olumlu geçeceğine lige en iyi şekilde hazırlanmış bir Kozlu Belediyespor olarak geri döneceğimize inanıyoruz.  2 Hazırlık müsabakası oynayacağız. Bunlar şuan belli değil ama  kampta yapacağımız çalışmalarla orada bulanan takımlarla görüşüp hazırlık maçı oynamaya çalışacağız. En iyi şekilde ve en faydalı şekilde geçirmeye çalışacağız ikinci etabı. İnşallah lige hazır bir Kozlu Belediyespor yaratmaya çalışacağız  “dedi.

KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...