Cuma, Temmuz 25, 2014

Orhan Gencer Sancaktepe Belediyespor’da

Spor Toto 3.Lig takımlarından Sancaktepe Belediyespor altyapısını tecrübeli Teknik Direktör Orhan Gencer’e emanet etti.



2014-2015 sezonunda alt yapıda değişim kararı alıp, hedef yükselterek başarı bekleyen Sancaktepe Belediyespor, Altyapı İdari Sorumlusu Adnan Keleş yönetiminde, Altyapıda Türk futboluna sayısız yıldız futbolcu yetiştiren Orhan Gencer’i renklerine bağladı.

 

Sancaktepe Belediyespor Altyapı Sorumlusu Orhan Gencer "Sancaktepe Belediyespor’da geldiğimden dolayı çok mutluyum bu transferde emeği geçen Adnan Keleş Bey'e çok teşekkür ederim. Yeni oluşum içersinde olan takımda yetenekli futbolcular olması ve çevre kulüplerin desteği ile Sancaktepe Belediyespor’un Altyapıdaki başarısının artacağına inanıyorum. Eskiden tanıdığım çevreyi ve çevre futbolunu iyi bilen Yasin Gezgin’in de desteği ile başarıyı yakalayacağız" dedi.

 

Orhan Gencer Kimdir?
Kariyeri şampiyonluklarla dolu Orhan Gencer 1956 yılında Sakarya doğumlu. Sırasıyla Üsküdar Anadolu, Fenerbahçe A.Ş., İstanbul Kartal Belediyespor, Dikilitaşspor’da başarı ile çalışmıştır. Geçtiğimiz sezon BAL takımlarından Çerkezköyspor ile çalışan Teknik Adam artık Sancaktepe Belediyespor’un altyapısının başarısı için ter dökecek.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...