Cumartesi, Temmuz 19, 2014

Kozlu Belediyespor'a iki takviye

Bölgesel Amatör Ligde  Mmücadele edecek olan Kozlu Belediyespor yaptığı flaş transferlerine bir yenisini daha ekledi. Yeşil-beyazlı ekip dün dış transferde Bayburt Özel İdarespor’dan, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Nijerya’lı Uche Victor Odimba ile Tosya Belediyespor’dan,  26 yaşındaki Samsunlu Recep Demir  anlaştı.

Uche ve Recep  gücümüze güç katacak
Çok değerli iki futbolcuyu kadrolarına kattıkları için ve aynı zamanda ise ilk kez yapancı bir oyuncu ile anlaştıklarını belirten Kozlu Belediyespor teknik adamı Bülent Öztürk, “Kozlu’yu güçlendirme aşısından 18. transferimizi yaptık. Bir tane santrafor bölgesine Bayburt Özel İdarespor’danUche Victor Odimba, Tosya Beldespor’dan da Recep Demir’i aldık. İki futbolcu hem Kozlu Belediyespor’a hayırlı olsun hem de kendileri için hayırlı bir sezon olur inşallah. İstediğimiz şablon da, istediğimiz oyuncaları yavaşyavaş alıyoruz. Bundan sonra transfere biraz ara vereceğiz. Hazırlık dönemine kadar belki bir iki oyuncu daha katabiliriz. Kozlu Belediyespor’ulaik olduğu yere taşımak için bütün çabamızı, yönetim olarak sayın Başkanımız ErtanŞahin’in desteği ile özverili bir şekilde çalışıyoruz hep beraber. İnşallah‘ta sezon sonu mutlu sona ulaşacağız. Bizim hedefimiz 3. lig bunuda başkanımıza söyledik. 3. lige çıkmak içinde iyi ve karakterli oyuncuları kadromuza katıyoruz. İnşallah bundada başarılı olacağız. Camiamıza hayırlı olsun. Aynı zamanda ise Uche ile de ayrı bir hava kattık takımımıza, ilk kez yapancı oyuncu transferimiz olsun. İnşallah Uche içinde Kozlu Belediyespor içinde hayırlısıolur“dedi.

Uche’ Şampiyonluk yaşamaya geldim’...

Kozlu Belediyespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Uche Victor Odimba, “ Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kozu Belediyespor’a geldiğim için çok mutluyum. Burada hocamız Bülent Öztürk ve yönetim çok sıcak kanlı benim bu çok hoşuma gitti. Hem kendi hedefim hem de Kozlu Belediyespor‘un hedefi şampiyonluk inşallah bunları burada hap beraber yaşarız“dedi.

Demir,’ Kozlu Belediyespor’a geldiğimi için çok mutluyum’
Yeşil Beyazlı takımda şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirten Recep Demir, “Kozlu Belediyespor”a geldiğim için  mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle Bülent Hocama teşekkür ediyorum. Bir aydır telefonla irtibatımız oldu ve en sonunda beni Kozlu Belediyespor”a kazandırdı. İnşallah Kozlu Belediyespor’uşampiyon yaparız da daha ileri gideriz yeşil beyazlıtakımla“dedi.

Uche Victor Odimba Kimdir?
2
3 yaşındaki Nijerya’lıUche Victor Odimba, 4 senedir Türkiye’de ve Siverek Belediyespor, Bursa Merinosspor, Yıldırım Bosna Spor ve Erganispor, Bayburt Özel İdarespor, Dersimspor, BurseMerinosspor, Siverek Belediyespor, Yıldırım Bosnaspor  takımlarının formasını giyen ve Bölgesel Amatör Lig'de bugüne dek çıktığı 40 maçta 18 gole imza atan Uche, fiziği ilede göz kamaştırıyor.

Recep Demir Kimdir?
Türkiye Kupası 2 maç 1 gol,  TFF 3. Lig’de 5 maç, Bölgesel Amatör Lig’de 46  maçta 7 gol kaydetti. Oynadığı takımlar:  7 yıl Yolspor, 5 Yıl AtakumBelediyespor, 2 Yıl Yimpaş Yozgatspor, 1 Yıl Tosya Belediyespor.

KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...