Perşembe, Temmuz 24, 2014

Arnavutköy Belediyespor'dan Gazze'ye yardım

Arnavutköy Belediyespor futbolcularından Filistin'de, Gazze de yardım bekleyen Müslüman kardeşlerine çok anlamlı destek.

Uzun süredir İsrail devletinin acımasızca saldırılar altında tuttuğu ve yüzlerce masum Müslüman kardeşimizin katledildiği Filistin topraklarında Avrupa ve dünya coğrafyasında yaşayan birçok halk seyirci kalırken, yaşanan bu trajedi karşısında kayıtsız kalamayan Arnavutköy Belediyespor futbolcuları bu uğurda öncü olmak ve Müslüman kardeşlerimize bir nebze de biz destek olalım sloganı ile büyük bir kampanya başlattılar.

IMG_8707

Fikir Arnavutköy Belediyespor kaptanları Serkan Cinaz, Mustafa Kaplan ve Salih Güven Alşak tarafından öncelikli olarak kulüp başkanı Av. Ercan Üner'e iletildi. Aynı zamanda Arnavutköy Ak parti ilçe başkanı olan Üner, Mübarek Ramazan ayında yaşanan bu zulme kayıtsız kalmayan futbolcularının düşüncesi karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Üner futbolcular olarak sizler aranızda toplayacağınız rakamı belirleyin ve yönetim kurulu olarak bizlerde üzerine ekleyerek Müslüman kardeşlerimize yardıma katkımız olsun dedi.

Kros çalışmaları için orman bölgesine giden Arnavutköy Belediyespor kafilesi idman öncesi takım Kaptanı Serkan Cinaz “Gazze’de yaşanan ZULME sessiz kalmayalım, yardım kampanyası düzenlemek ve bu kıvılcımı tetiklemek adına belki de tüm futbol camiasına yaymak adına harekete geçmeliyiz dedi. Yardım konusunda futbolcu başına 500 TL rakam belirleyen kaptanlara Teknik heyetden de destek geldi.

Ramazan ayı boyunca silah ve top seslerinin susmadığı onlarca çocuk ve yüzlerce sivilin yaşamını yitirdiği Gazze’de Müslüman kardeşlerimiz yiyecek ekmek bulmakta zorlanırken bizler ramazan ayında sofralarımızda rahat olmamalıyız diyerek futbolcu kardeşlerimize bu hareketimizi anlatmamız gerekir dediler. Belki bu sayede Futbol camiasına örnek olur daha fazla kişinin Müslüman Filistin'e Gazze topraklarına yardım ulaştırılmasını sağlarız dedi.

HABER: MURAT DEMİRCİ

2 yorum:

pele dedi ki...

Gelde bu takımı sevme,zaten amatör camiada duruşuyla taktir edilen kulüp başkanı Ercan ÜNER beyin futbolcularınada böyle bi hareket yakışırdı,kesenize bereket demek düşer bizede.

İBRAHİMHOCA dedi ki...

GURUR VERİCİ TABLO

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.