Cuma, Haziran 20, 2014

Yılın futbolcusunu Çengelköyspor aldı

Yerel Futbol Sitesinin düzenlediği 2013-2014 sezonun en iyileri ödül töreninde "yılın futbolcusu" seçilen Leventsporlu Erdem Yılmaz, Çengelköyspor'a transfer oldu.



Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay'ın bugün yaptığı görüşmede anlaşma sağladığı başarılı futbolcu geçtiğimiz sezonda Leventspor forması altında 30 gol atmıştı.

29 yaşındaki Erdem Yılmaz daha önce de Paşabahçe, Yimpaş Yozgat, Samsunspor, Anadolu Hisarı, Bakırköyspor, Leventspor, Vefa ve Sultangazi formaları giymişti.

tn_IMG_0173

Transferler sürecek
Öte yandan Sitemize konuşan Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay taraftarını heyecanlandıracak transferlere imza atılacağını söyledi "bu sezon hedefimiz 3.Lig olacak. Bunun için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Erdem camiamıza hayırlı olsun, yeni transferlerin haberlerini de yakın zamanda duyacaksınız" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

gerçekten çok kaliteli bi o kadarda centilmen ve efendi bir topçu,yeni takımında başarılar dilerim.

cengelkoylu dedi ki...

BAŞKANIMIZ TRANSFERDE SEZONUN EN IYI TRANSFERINI YAPTI.BAŞTA BUYUK BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUNUN HEPSINE TESEKKUR EDIYORUZ. ERDEM CENGELKOYUMUZE HAYIRLI OLSUN İHŞALLAH... ERDEME DE HOSGELDIN DIYORUZ... TAKIMIMIZ İHŞ.3.LIGE CIKACAK...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.