Perşembe, Haziran 19, 2014

Yamanspor’da görev yeniden Karakaya’da

Ümraniye’nin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Yamanspor, yeni sezonda da takımı İlhan Karakaya’ya emanet etti.



Geçtiğimiz sezon hem genç takım hem de A takımda görev yapan 48 yaşındaki Teknik adam, daha önce de Devlet Malzeme Ofisi, İMES, Sancaktepe’de görev yapmıştı.

 

Çalıştırdığı takımlarda genellikle genç oyunculara şans veren Karakaya yaptığı açıklamada "Yamanspor olarak yeni sezonda oldukça genç bir kadro ile mücadele edeceğiz. Bizim hedefimiz üst liglere oyuncu yetiştirmektir. Geçtiğimiz sezon takımımızın yaş ortalaması 20’ydi. Bu sezon genç takımdan 10 futbolcuyu A takım kadrosuna çıkarttım. Genç, koşan, dinamik ve her şeyden öte rakibine ve Hakemlere saygılı, forması için terini son ana kadar akıtacak bir takım kuracağız" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Zafer EMEK dedi ki...

Amatör camiada sevilen sayılan işinin ehli ilhan hocama hayırlı olsun diliyorum.
Elindeki kısıtlı bütçelerle zor imkanlarla bir çok kulüpte çok güzel işlere imzalar atan hocamın öğrencilerine de nacizane bır tavsiye,hocanızdan ögrendiklerinizin spor hayatınızda ve yaşamız da çok faydasını göreceksiniz...
Başarılar değerli hocam
saygılar,

Barış Mısırlıoğlu dedi ki...

Amatör liglerde hocalık işini hala amatör ruhla yapan, paraya tapmayan tek hocadır bence.bu sebeple sıradışıdır .başarıların devamını dilerim hocam.

Bekir Arı dedi ki...

Basarilarina basari katarsin umarim hocam, yine genc ekibinle herseyin ustesinden gelecegine eminim, gonulden basarilar hocam. Yeni sezon hayirli olsun.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.