Perşembe, Haziran 19, 2014

Tepecik'te altyapı seçmelerine ilgi büyük

Tepecikspor Altyapı Seçmeleri, tüm hızıyla devam ediyor. 2003 Doğumlularla başlayan seçmelere, 2001 doğumlu gençlerle devam edildi.

D_RD_NC_ HABER FOTO 2

Dünkü seçmelerde ise 1999 doğumlu gençler, altyapı hocalarının gözüne girmek için inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler. Seçmelere bugün ve yarın 1997 ve 1996 doğumlu gençlerin seçmeleriyle devam edilecek. Altyapı Antrenörleri Ferruh Eren ve Mümin Rasimoğlu gözetiminde yapılan seçmelere ilginin büyük olması, iki hocayı da memnun etti. Seçmeleri yakından takip eden Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu,. Seçmelerde birçok oyuncunun iyi izlenim bıraktığını, bunları ilerleyen haftalarda tekrar çağırıp daha kapsamlı bir çalışma ile altyapıya kazandıracaklarını söyledi. Ferruh Eren ise, seçmelere ilginin iyi olduğunu birçok oyuncunun Altyapı kategorilerinde yer alabilme adına güzel işlerin altına imzalarını koyduklarını dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...