Pazartesi, Haziran 23, 2014

Söğütlüçeşmespor'da Mevlit Özdek dönemi başladı

Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör Lig ekiplerinden olan Söğütlüçeşmespor'da hafta sonu gerçekleşen kongrede Mevlit Özdek Başkanlığa seçildi.

Söğütlüçeşme Sivaslılar Derneğinde yapılan genel kurul, açılış ve yoklamayla başladı. Daha sonra sırasıyla gündem maddelerinde yer alan, divan başkanı ve kâtip üyeleri seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması-müzakeresi ve ibrası, denetim kurulu faaliyet raporunun okunması-müzakeresi ve ibrası, tüzük madde değişikliğinin görüşülmesi ile yeni yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Faaliyet raporlarını okuyan Kulüp Başkanı Mevlit Özdek, dönemleri içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Destek verenlere teşekkür
Seçimlere tek liste giren Mevlit Özdek Söğütlüçeşmespor kulüp başkanlığına seçildi. Kendisine ve yönetimine destek veren herkese teşekkür eden Mevlit Özdek, "Söğütlüçeşmespor kongresinde bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma destek veren tüm Söğütlüçeşme spor üyelerimize, gönüllülerine ve halkımıza şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Aldığımız bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm enerjimizle söğütlüçşemespor 'a hak ettiği yerlere getirebilmek için çalışacağız. Bu zamana kadar Söğütlüçeşmespora'a emek veren destek veren görevi devraldığımız, Kadir Ük başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Söğütlüçşemespor için" diye konuştu.

Yeni İ Yönetim Kurulu şöyle oluştu: Mevlüt Özdek -Hasan cindioğlu- Mehmetali Hoş- Yavuz Demirkıyık- Hasan Tuna- Ali Hacıoğlu-Ercan İmre- Cem Temel -Mükerrem Halıcı

HABER: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" ids="132651,132650,132649"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.