Pazartesi, Haziran 16, 2014

Soğuksuspor kupasına kavuştu

İstanbul 2.Amatör Lig 16.Grubunda mücadele eden ve sezonu şampiyonluk ile kapatan Soğuksuspor, kupasını düzenlenen özel bir törenle aldı.

 

Paşabahçe Stadında ligin son maçında Tunusbağıspor ile karşılaşması gereken yeşil-beyazlı ekibin rakibi Üniversite sınavları dolayısı ile maça çıkmayacağını Amatör Federasyona bildirirken, daha sonra resmi olmayan bir müsabaka oynamak için verilen sözden dolayı Paşabahçe Stadında maça çıktılar.

Paşabahçe Stadında tören öncesinde şampiyonlu süslemeleri dikkatlerden kaçmadı. Beykoz Kulüpler Birliği ve spor kulüplerinin temsilcileri Soğuksuspor'u bu özel gününde yalnız bırakmadı. Soğuksuspor takıına İASFK tarafından gönderilen madalyalar ise katılan tüm kulüp temsilcilerinin tarafından verilme anı renkli görüntülere sahne oldu.Yeşil-Beyazlı ekibin şampiyonluk kupasını Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz takdim etti. Öcalmaz yaptığı konuşmada Soğuksusrpor'u başarısından dolayı kutladığını ifade ederken, " Önümüzdeki sene ligde kalıcı olmak ve hedef belirlemek için şimdiden ciddiyetle çalışmalara başlayın. Fair-Play ruhunu kendinize hakim kılın. Sahada verilen emeğin karşılığını bugün aldığınız için bizlerde Beykoz İlçesi olarak mutluluğunuza ortak oluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN




[gallery link="file" ids="131600,131601,131602,131603,131604"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.