Cumartesi, Haziran 21, 2014

Paşabahçespor'da ilk imzalar atıldı

İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz Temsilcilerinden Paşabahçespor transfer harekatına hızlı başladı. Yeşil-Kırmızılı ekip ilk önce Teknik Sorumluluğa takımı geçen sezon da çalıştıran Fahrettin Eldek ile önümüzdeki sezon için de anlaşma sağlarken iç transferde 3 futbolcusunu kadroda tutan anlaşmayı da beraberinde sağladı.

Paşabahçe Spor Kulübü Merkezinde ilk imzanın Fahrettin Eldek tarafından atılmasının ardından iç transfer görüşmeleri için davet edilen futbolcular ile görüşmeler başladı. Daha önceden anlaşma sağlanan yekırımşil-ızılı ekibin etkili golcüsü Onur Atilla'nın ardından stoperlerden Gökhan Suülker ve  sağ bek Mehmet Dikmen ile anlaşma imzalandı. Bazı futbolcular için karşılıklı teklifler verilirken, birkaç gün içinde anlaşmanın olup olmayacağını taraflar betleştirecek.

Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur yaptığı açıklamada, bu sezon kendilerine büyük hedefler koyduklarını söylerken, "Bu amaç doğrultusunda kendisine güven duyduğumuz değer verdiğimiz Fahrettin Eldek Hocamız ile önümüzdeki sezon için el sıkıştık. Ardından ondan da aldığımız görüş doğrultusunda iç transfer görüşmelerine hızlı bir giriş yaptık. Takımın forvetteki etkili ismi tecrübeli futbolcu Onur Atilla ilk anlaştığımız isim oldu. Ardından yıllardır bünyemizde olan başarılı stoperimiz Gökhan Suülker ile masaya oturup, karşılıklı tekliflerimizi sunduktan sonra anlaştık. Bir sonraki görüşmemizde savunmanın sağ kanat bölgesinden Mehmet Dikmen ile de mutlu son ile biten bir görüşme yaptık.  Öncelikle iç transfer görüşmeleirmiz neticelendirmek istiyoruz. Daha önce de kamuoyu ile paylaştığımız gibi, Dış transferde nokta atışı yapmak istiyoruz. Şu anda listemizde 4-5 isim netleşti, bu oyuncular ile temas kuracağız. Transfer dönemini fazla uzatmadan neticelendirip diğer konulara yoğunlaşacağız" şeklinde konuştu.

Paşabahçespor ile yeniden anlaşma imzalayan Fahrettin Eldek ise yaptığı açıklamada, " Bu camiada artık büyük beklentiler var. İşte buna bu sezon cevap verebilmek için güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Kulüp Başkanımız Coşkun Okur ile transfer listemizi paylaştık. Listemizdeki isimleri kadromuza katarak hedeflediğimiz noktaya ulaşma yolunda ilk adımları firesiz atmak istiyoruz" diye konuştu.

Paşabahçespor Başkanı Coşkun Okur ilk imzaların atılmasının ardından özel bir yemek programı ile güne anlam katan bir jest yaptı.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" ids="132520,132519,132518,132517,132516"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...