Cuma, Haziran 20, 2014

Murat Güney Irmakspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig’de sezona iddialı hazırlanan Irmakspor, geçen sezon Çankırı Marufspor’da forma giyen orta saha Murat Güney’i renklerine bağladı.



Irmakspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş’la Marufspor’da birlikte çalışan ve Süper Amatör Lig’e çıkma başarısını yakalayan Murat orta sahada görevli olmasına rağmen golcü oyunculuğuyla biliniyor. Tecrübeli oyuncu daha önce Telsizspor ve Şehreminispor’da da forma giydi.

Cahit Kesler’in koordinatörlüğü ve Nejat Öntaş’ın teknik direktörlüğünde sezona iddialı giren Zeytinburnu temsilcisi daha önce de sol bek Mustafa Ali Durak ve sol bek Fatih Yiğen’i transfer etmişti. Cahit Kesler, 5 transferin daha yolda olduğunu, bu sezon hedeflerini Bölgesel Amatör  Lig olarak belirlediklerini söyledi.

HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

maruflu dedi ki...

adamın dibisin abi seni tanımak harikaydi muhtesem bir futbolcusun seni izlemek harikaydi bize cok guzel anlar zaferler yasattin yolun acik olsun ..

Taso 61 dedi ki...

Hayırlı olsun fırtına ALLAH utandrmasın

ahmet dedi ki...

vayyy be fırtına bizden gitmis üzüldüm .. yeni takımında başarılar kaptan

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.