Çarşamba, Haziran 18, 2014

Mimarsinan Hocasını buldu

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni ekiplerin Fatih Mimarsinan’da Teknik Direktörlük görevine Bülent Akatay ile anlaştı.



 

86 yıllık bir tarihe sahip olan ve Fatih’in en eski dördüncü Kulübü ünvanını taşıyan mavi-lacivertli ekibin Başkan Yardımcısı Günay Girti, görüştüğü başarılı Teknik adam Bülent Akatay ile her konuda anlaşma sağlandı.

 

Yenimahalle ve Kısırkaya’da görev yaptı
Bu sezona Sarıyer Yenimahallespor’da başlayan ve kırmızı-beyazlıları oynattığı hücum futbol ile ligde söz sahibi yapan 44 yaşında Akatay daha sonra görev yaptığı Kısırkayaspor’u da 1.Amatör Lige taşımıştı.

 

Girti: Başarılı günlere geri döneceğiz
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Fatih Mimarsinan Başkan Yardımcısı Günay Girti, Bülent Akatay’ın çok başarılı bir teknik adam olduğunu ifade etti ve geçmişteki başarılı günlerine geri dönmek isteyen Mimarsinanspor’un bu sezon çok iyi bir sezon geçireceğini söyledi. Bülent Akatay ise " Fatih Mimarsinanspor’un hedefleri ile benim hedeflerim aynı. Çok iyi bir camiaya geldiğimiz düşünüyorum. Hem Sarıyer Yenimahallespor’da hem de Kısırkayaspor’da oynadığımız güzel futbol ile aldığımız başarılı sonuçları yeni Kulübümde sürdüreceğime inanıyorum. " dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Muhammed hoca dedi ki...

Bülent hocam başarılar dilerim size ve yeni takımınıza.

HAZNEDAR ÇETİNKAYA S.K.

Hasan ASLAN dedi ki...

Hocam Allah Utandırması Hayırlı Olsun Başarılar

caglar gunel dedi ki...

Hocaların hocası her gittigi takimi sampiyon yapiyor istinye yi şampiyon yapti 2.amatorden alip lider olarak Yenimahalle yi devretti kisirkayayi sampiyon yapti sariyer belediye spor namaglum sampiyon yapti adam gibi adam.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.