Pazartesi, Haziran 16, 2014

Kartal Yuvası mutlu sona ulaştı

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grupta Ömerlispor'un ardından bir üst lige çıkacak takımı belirleyecek maçta Kartal Yuvası ile Fetih Kelkit karşılaştılar.



Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadında oynanan ve Can Cengiz, Onur Mert, Onur Çakır Hakem triosunun yönettiği 4-1 kazanan Kartal Yuvası 1.Amatör Lige yükselirken, Salih Kaan Tomaç'ın çalıştırdığı siyah-beyazlıların golleri Muhammet Ulvi Kızılgöz (2), Emre Vurgun ve Emrullah Kartal'dan geldi. Fetih Kelkit'in tek golünü Serkan Kılıçkaya kaydetti.

 

Önce tebrik sonra kavga
Oldukça sıcak bir havada oynanan maçta Kartal Yuvası takımı taraftarları takımlarına destek verirken zorlu 90 dakika sonrası Fetih Kelkitli oyuncular rakiplerini alkışlayarak soyunma odasına gittiler. Ancak soyunma odası koridorlarında laf  atma ve küfürlü sözler söylendiği iddiası yüzünden iki takım futbolcuları arasında tartışma çıktığı görüldü.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ömerlispor dedi ki...

GRUBUMUZU 2. OLARAK TAMAMLAYAN VE TERFİ HAKKI KAZANAN K.YUVASINI TEBRİK EDERİZ,KURFALI VE F.KELKİTEDE TEŞEKKÜRLER,İNŞALLAH SENEYE ÇIKARLAR ONLARDA,İNŞALLAH BİZDE VE K.YUVASIDA 1.KÜMEDE BAŞARILI OLURLAR,İYİ VEYA KÖTÜ BİR SEZON OLABİLİR, GRUBUMUZ MAÇLARI İLK 6 TAKIM ARASINDA ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ.HEPSİNE TEŞEKKÜRLER,BAŞARILAR TEMENNİ EDERİZ.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.