Pazartesi, Haziran 16, 2014

Kapusuz: Benim tercihim belli

Pazartesi (yarın) yapılacak olan İASKF Seçimleri öncesi destekleyeceği aday hakkında ortaya atılan iddialara sert yanıt verdi.

Murat Kapusuz, Ali Düşmez’e her türlü desteğini vermeye devam edeceğini, Av. Ahmet Akpınar’a destek vereceği ddiasının asılsız olduğunu söyledi.

Kapusuz şu açıklamayı yaptı: “Benim adımı 'Av. Ahmet Akpınar ve Seymen Gentürk’ü destekliyor' diyerek kullanan kişilere bu açıklamanın yanıt olmasını istiyorum. Sonuna kadar Ali Düşmez ve sonuna kadar Ali Düşmez’in kazanması için üzerime düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceğimi bir kez daha herkesin bilmesini istiyorum. Benim adımı hiç kimse istediği şekilde kullanamaz. Av. Ahmet Akpınar’ı ve Seymen Gençtürk’ü destekleseydim bu yazım onlardan biri adına olurdu. Bu iki adayımıza yani büyüğümüze asla saygımı esirgemedim ve onlar gibi değerli insanların üzerinden hiç kimsenin pirim yapmamasını istiyorum. Demek ki iddialar asılsız ve sadece sözde laf olsun diye konuşulanlardır. Ben asla verdiğim sözü çiğnemem ve sözümün arkasında daima dururum. İASKF Başkan Adayı Ali Düşmez’e olan desteğim ilk günkü gibi devam etmektedir ve edecektir de. Bu asılsız iddiaları ortaya atanlar sadece günü kurtarmak isteyenlerdir. Spor kamuoyunu yakından ilgilendireceğine inandığım bu açıklamayı yapma gereği duydum çünkü a iddialar sadece sözde kalacaktır”

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...