Salı, Haziran 17, 2014

Kağıthane yaz spor okullarından görkemli açılış

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri amacı ile gerçekleştirdiği yaz spor okullarının açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış töreninde öğrencilere unutulmaz bir gösteri hazırlayan Karizma Show ekibi büyük beğeni topladı. Birbirinden yetenekli gençlerin aletli jimnastik ve basketbolu bir araya getirip hazırladıkları gösteriye alkışlarıyla eşlik eden öğrenciler ekip üyelerini de tebrik etti.

Hasbahçe Stadı’nda düzenlenen programda öğrencilere yaz döneminde kullanacakları çanta ve spor kıyafetleri hediye edildi. Ücretsiz yaz okullarında belirlenen branşlarda eğitim alacak öğrenciler yaz boyunca belediyenin kültür gezileri, piknikler, tiyatro ve sinema gösterilerinden de faydalanacakları müjdesinin mutluluğunu yaşadılar.

Bir eğitim dönemini geride bırakarak karnelerini alan öğrencileri tebrik eden Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, “Tatilinizi aktif dinlenme ile değerlendiriniz. Kitap okuyarak da dinlenebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Programda penaltı atışlarıyla öğrencilerden büyük alkış alan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,       ”Karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bütün bir yıl boyunca derslerine çalıştılar ve başarılarıyla bizleri mutlu ettiler” diyerek yaz spor okullarının öğrenciler için önemine değindi. Başkan Kılıç, “Gençlerimiz hem yaz tatillerinin tadını çıkaracak, hem de yaz okullarında arkadaşları ve spor öğretmenleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirecek” dedi.

Yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocukların kendilerine verilmiş değerli emanetler olduğunu söyleyen Başkan Kılıç,” Öğrencilerimizin değerli aileleri bizlere güvenerek, çocuklarını emanet ettiler. Bu emanet ve güven bizler için çok önemli. Çocuklarımız sağlıklı bir yaşam için spor yaparken, arkadaşlarıyla birlikte tatillerini en iyi şekilde değerlendirecek” şeklinde konuştu.

Karnelerini aldıktan sonra yaz tatillerine başlayan öğrenciler ise yaz okullarına başlamak için sabırsızlandıklarını belirtti.

Kağıthane’de ikamet eden 5-16 yaş arası çocukların yaz tatillerini daha verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen yaz okullarının mayıs ayında başlayan kayıt alımlarına 1500 öğrenci başvurdu.

Haziran - Ağustos  2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve spor akademilerine hazırlık kategorilerinde eğitim görecek. Üniversitelerin spor akademisi bölümlerine hazırlanan lise ve dengi okul mezunu öğrenciler ücretsiz olarak atletizm derslerinden yararlanabilecek.

Hafta içi evlerinden servislerle alınarak eğitim görecekleri alanlara getirilecek çocuklara tecrübeli eğitmenler tarafından spor dersleri verilecek.

KAYNAK: www.kagithane.bel.tr

[gallery link="file" ids="131987,131986,131985,131984,131980,131981,131982,131983,131979,131978,131988"]

1 yorum:

Ogun Koca dedi ki...

Kagithaneye yakisti ...

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...