Cuma, Haziran 20, 2014

İstanbul Altınordu zirve takibi sürdürdü

İstanbul U19/2 Ligi 22. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede İstanbul Altınorduspor, evinde Tuzla Şifaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi 4-3 kazanan ev sahibi Altınorduspor zirve yarışını bırakmadı.



Kartal Yunus Stadında oynanan ve ev sahibi İstanbul Altınorduspor için tamam veya devam niteliğindeki maça hızlı başlayan deplasman takımı Tuzla Şifaspor oldu, Mavi Beyazlılar Atakan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Altınordu yediği şok gole çabuk toparlanıp Burak ile cevap verince maçta denge sağlandı 1-1. Beraberlik golünden sonra oyunda üstünlüğü eline alan Kartal temsilcisi Altınorduspor Hüseyin ve Samet ile iki gol daha bularak ilk yarıyı 3-1 önde kapadı.

 

 

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip yıldız futbolcusu Samet'in ayağından bulduğu gol ile skoru 4-1 yaptı. Maçı bırakmayan Tuzla temsilcisi farkı azaltmak için ev sahibi Altınorduspor'un kalesine etkili ataklar yapıp Kadircan ile iki gol bulmasına rağmen mücadeleyi ev sahibi ekip 4-3 kazanmasını bildi.

 

HABER: MURAT
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.