Cumartesi, Haziran 21, 2014

Hasan Tanış'tan Çeliktepespor'a teşekkür

Geçtiğimiz sezon Çeliktepespor’un kalesini koruyan ve takım kaptanlığını yapan tecrübeli eldiven sarı siyahlı kulüple yollarını ayırdı.

Tanış, Kulüp Başkanımız Hasan Cevahiroğlu’na, Sportif Direktörümüz Ahmet Bülent Özsoy’a ve Teknik Direktör’ümüz Mete Baş’a emekleri için teşekkür etti. Bu sene Çeliktepespor Kulübü'ne can-ı gönülden başarı dileklerini de e

 

Hasan Tanış kimdir?
1985 doğumlu Hasan Tanış, futbol hayatına 1999 yılında Ayazağaspor’da başladı. Burada 2003 yılına kadar forma giydikten sonra 2 sezon Beşiktaş temsilcisi Muradiyespor’da forma giydi ve bir sezon daha Ayazağaspor forması giydi. Ardından Kağıthanespor’un bir sezon kalesini koruyan başarılı eldiven 2008 sezonunda Çıksalınspor’la anlaştı ve burada 2 sezon forma giydi. 2010 yılında Kuştepespor’da forma giyen kaleci burada hem lig şampiyonluğu hem de takımının İstanbul Şampiyonu olmasında önemli bir pay sahibi oldu. 2011 yılını Hasköyspor’da geçirdikten sonra sezon başı Nişantaşıspor’la anlaşmış ve takımıyla Süper Amatör Lig’e yükselme sevinci yaşamıştı. Tecrübeli eldiven Ocak ayı transfer döneminde de Şişli Sanayispor ile anlaşmış ve takımı ligde tutunmuştu. Geçtiğimiz sezon da Çeliktepespor'un kalesini koruyan Tanış tekliflere açık olduğunu belirtti.

 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...