Perşembe, Haziran 19, 2014

G.Özgençlikspor'un eskileri bir araya geldi

Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör Lig takımlarından Gültepe Özgençlikspor yönetim kurulu Gültepe Mahallesinde eskiden kulüpte futbol oynayan, yöneticilik, hocalık yapanlarla kulüpte verilen kahvaltıda bir araya geldiler.

 

Kulüp Lokalinde verilen kahvaltıda kulüp Başkanı Kemal Aliş yaptığı konuşmasında,''Küçükçekmece ilçesinin en eski Mahallesi olan Gültepe mahallemizin spora gönül veren gönül insanları yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte istedi ki kulübümüzün kuruluşunda öncülük yapan futbol oynayan hocalık yapan siz değerli insanlarla kahvaltıda bir araya gelerek hem eskileri yat etmek hem de sizlerin fikrini almak, maddiyat değil manevi yönden desteklerinizi almaktır. Gültepe Özgençlikspor kısa zaman içinde çok büyük başarılar elde etti bu başarılarda sizlerinde büyük payı var sizler öncülük yaparak mahallemize bir amatör kulüp kazandırdınız. Bizlerde sizlerden aldığımız bu bayrağı layıkıyla taşamaya çalışıyoruz. 300 Lisanlı Futbolcusu olan Gültepe Özgençlik sporumuz 7 kategoride mücadele vermekte. Bizlerin tek amacı mahallemizin gençlerini kötü alışkanlıklardan korumak ve meslek haline getirilen Futbol mesleğini öğrenerek ileride Ailesine vatanına hayırlı evlat olmasını sağlamak siziler den ricam kulübümüze eskisinden daha fazla sahip çıkarak bizlere manevi yönden destek olun bu gün buraya gelmenizden dolayı çok teşekkür ederim'' dedi.

Güneş: Sarıyer FSM Spor takımından ve camiasından özür dileriz
Gültepe Özgençlikspor'un 2. Başkanların Turan Güneş de, ''hafta sonu U 9 Takımız hafta onu Sarıyer FSM spor ile Yeşilova Kemal Aktaş stadında karşılaşama sonrası istenilmeyen olaylar yaşanmıştır. Futbolda yenmek kadar yenilmenin de olduğunu ve her ne olursa olsun sahalarımızda görmek istemediğimiz olaylar olmuştur. Yönetim kurulu olarak Haftalık yapılan toplantımızda gündemin başına aldığımızı hafta son ki olaylarla ilgili U 19 Genç Takımızı liglerden çekilmesine ayriyeten Futbolculardan Disipliniz davranışların içinde bulunan oyuncuların kulüple ilişkisini kesme kararı almış bulunmaktayız. Gültepe Özgençlik spor kulübümüzün spor camiasında kötü ve bu tür imajla anılmamasını için ve bundan sonra bu ve buna benzer olayların tekrar edilmemesi için yönetim kurulumuz kararım ile böyle bir karar almış bulunmaktayız. Bundan sonra 11 ve 16 yaş arasını kapsayan altyapı takımlara ağırlık verilerek daha çok fazla zamanımızı ayırarak saygı sevgi çerçevesinde oyuncu topluluğu oluşturmayı kendimize hedef koymuş bulunmaktayız. Hafta sonu yaşanan olaylardan dolayı rakibimiz S.FSM spor takımından ve camiasından Gültepe Özgençlik spor olarak özür diler bir daha böyle şeylerin yaşanmamsını temeni ederiz'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" ids="132161,132160"]

1 yorum:

erdal dalgıç dedi ki...

Saygı değer gültepe özgençlik caiması na aldığı kararda saygı duyuyor ve camia nın bundan sonraki görev döneminde başarılar diliyoruz.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.