Pazartesi, Haziran 23, 2014

Fenergücü'nden bir şampiyonluk daha

İstanbul U19/2 Ligi 9.Grubun lideri Fenergücüspor, Gazi Mahallesi Stadında grubun zayıf takımlarından İstanbul Sivasspor'un misafiri oldu. Fenergücü üstün oynadığı mücadeleyi 10-0 kazanarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Son haftaya girilirken şampiyonluk maçına çıkan Fenergücü U19 takımı, Nurettin'in 5 gol atarak yıldızlaştığı ve tüm sporcuların muhteşem bir oyun ortaya koyarak farka gittiği maçı 10-0 kazanmasını bildi. Maç sonucunda Fenergücü takımı 2013-2014 sezonu U19/2 Liginde grup şampiyonu olarak ve namağlup bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Sarı Lacivertli Fenergücü takımı son iki maçında son dakikalarda yediği gollerle beraberlikler aldı ve şampiyonluk turunu bu maça erteledi. Fenergücü'lü futbolcuların maçın bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç ve coşku yaşadılar.

Kulüp Başkanı Kenan Kasım Taştan "Şampiyonluk Fenergücü ailesine hayırlı olsun, bu sezon U14 yaş ve U15 grubundan sonra U19 yaş grubumuzdada şampiyonluk kazandı. Ayrıca U11 Liginide namağlup tamamladık. Bu sezonu başarılarla dolu geçti. Tüm teknik ekibi, takım antrenörümüz Halit Akbaş hocamızı, sporcularımızı, kulüp çalışanlarımızı kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

Takım antrenörümüz Halit Akbaş ise şampiyon olduğumuz için çok mutlu olduğunu, emeklerimizin karşılığını aldığımızı, bu takımın gelecek yıllarda da başarılı olacağını şampiyonluğu Kulübümüze, sporcularımıza ve tüm  camiamıza hediye ettiğini söyledi. Tüm sporcularımız canı gönülden kutladığını sözlerine ekledi. Fenefgücü takımı perşembe günü ligin son maçında Ortaköyspor ile oynayacak ve sezonu tamamlayacak.

Yerel Futbol Sitesi

 

[gallery link="file" ids="132618,132619,132620,132621,132622"]

 

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.