Çarşamba, Haziran 18, 2014

Çatalcaspor’dan anlamlı Vefa

Sahnelediği güzel futbolla kulüp tarihinde ilk kez 3. Lige yükselen Çatalcaspor yönetimi geçtiğimiz günlerde 1974-1984 yılları arasında kulüpte yöneticilik yapan Ramazan Gündüz’ü huzurevinde ziyaret etti.

İstanbul’un en köklü kulüpleri arasında yer alan Çatalcaspor yönetim kurulu üyeleri büyük ve son derece anlamlı bir vefa örneği sergiledi ve eski yöneticilerini ziyaret ettiler. Kulübün Edirnespor’u yenerek 3. Lige merhaba diyen haberlerini yerel gazetelerden takip eden Çatalcaspor eski başkan yardımcılarından ve yönetim kurulu üyelerinden Ramazan Gündüz elindeki eski resimler kulübe ulaştırması ile başlayan süreç ziyaretle tamamlandı. Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Başkan Yardımcısı Lokman Naroğlu, Başkan Yardımcısı Hasan Esgar, Genel Kaptan Fatih Sezer ve Yardımcı hoca Cahit Erçelik ile birlikte Silivri Çanta Mahallesinde bulunan Gökhan Kurtulmuş Huzurevini ziyaret ederek hem eski yöneticilerine teşekkür etti hem de hal hatır sordu.

Yapılan ziyaret ile ilgili bir açıklamada bulunan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe; “Kulüp olarak 3. Lige çıkmamızın ardından birçok sporseverden tebrik mesajları almıştık. Geçtiğimiz günlerde ilçemizde hizmetlerini sürdüren ve Hüseyin Naroğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Köyüm Kebap Salonu’na bir takım resimler ulaştırıldı. Naroğlu kendisine ulaşan resimleri kulübe vermesinin ardından bize bu resimleri gönderen ismin Ramazan Gündüz olduğunu ve kulübümüzde 19974 ve 1984 yılları arasında aralıksız 10 yıl çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış kişi olduğunu öğrenmemizin ardından yönetim olarak Gündüz’ü ziyaret etme kararı aldık. Bu ziyaretimize yönetim kurulu üyelerim ve yardımcı hocamızı ile birlikte gerçekleştirdik. Ziyaretimizde hem eski yöneticimizin halini hatırını sorduk hem de Çatalcaspor ile ilgili gelişmelerle ilgili bilgilendirmede bulunduk. Bizim için çok anlamlı bir ziyaret oldu. Aldığımız resimlerin tarihi değeri bizim çok büyük. Elimize geçen resimleri kulübümüzün başköşesine asacağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="132137,132136,132135,132134,132133"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.