Cuma, Haziran 20, 2014

Beykoz'da son şampiyon Gümüşsuyuspor

İstanbul U19/ 2.Liginde müthiş bir sezon çıkaran yeşil-beyazlı ekip yapmış olduğu 12 müsabakanın tamamını kazanıp rakip filelere 61 gol bırakırken kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Bu sezon A Takımını çalıştırmaya başlayan Hasan Hız'ın Genç Takımdaki gençler ile el birliği ile sağladığı başarı camiada büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu.

Gümüşsuyuspor ligde hafta içi karşılaşması olna 1923 Esenketspor ile Başıbüyük Stadında yaptığı karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir netice ile ayrılırken resmi olarak da şampiyonluğunu tescillemiş oldu. Grupta bu maç sonunda en yakın rakibine bitime 2 maç kala 8 puan fark atan eşil-beyazlı takım hafta sonunda maç apmadan 3 puanı hanesien yazmış olacak. Rakip Dolayoba Dumlupınarspor maça çıkmayacağını Federasyon nezdinde açıklamıştı.
1923 Esenkentspor maçına Kalede Abdülkadir-Emrullah-Enes Bölükçü-Cemre-O ( Enes Gösterit )-Anıl ( Zübeyr )-Taha ( Şahin )-Mehmet-Erdinç-Selahattin ve Serkan'dan kurulu bir kadro ile çıkan şampiyon takımda gollerde imzası olan isimler ise 2 tane Serkan ve birer tane ise Enes Bölükçü, Enes Gösterit, Selahattin ve Zübeyr idi.

_eref kurtulu_
Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş yaınladığı mesaj ile şampiyonluğun camialarına hayırlı olmsaı dileklerini iletirken, " Hasan Hocamız ve talebeleri bu sezon göğsümüzü kabartacak bir başarıya imzalarını attılar. Verikleri emek ve katkılardan dolayı yönetim kurulum adına en kalbi dileklerimle şükranlarımızı sunuyorum. Bu hafta sonundaki maça rakibimiz gelmeyeceği için biz Yönetim olarak Tesislerimizde gerçekleşmekte olan "Kelle İbrahim Vetranlar Futbol Turnuvası" final maçı öncesinde aynı yerde özel bir eetkinlik ile şampiyonluk kupamızı alacak ve kutlama yapacağız" şeklinde konuştu.

g.suu ant.hasan h_z
Gümüşsuyu Spor Kulübü Futbol A ve Genç Takımlar Teknik Sorumlusu Hasan Hız ise verdiği mesajda şampiyonluk sevinci yaşamanın tarif edilemz bir güzellik olduğunu söylerken, "Bunu ben ve futbolcularım daha da farklı hissediyor ve yaşıyoruz. Ben bu camiaya A Takımın maçları başladıktan sonra ilerleyen haftalarda gelip göreve başladık. El ele verip kenetlenip takımımızı Süper Amatör Ligde tutmayı başardık. Sonrasında gerçekten de çok yetenekli isimlerden kurulu genç takımımız ile yola çıkıp bugün gelinen noktada şampiyonluk sevincini resmen yaşamaya başladık. Gönül isterdi ki tüm maçlarımızı oynayarak, maçı kazanarak alsa idi. Hafta sonunda rakibimiz gelmeyeceğini bildirdiği için maç yapmadan 3 puanımız hanemize yazılacak. Pazar günü Yönetim Kurulumuz güzel br organzasyon ile şampionluk kutlaması yapılması yönünde çalışmakta. Biz o gün orada bulunmak şampionluk kupasıan kavuşabilmek için elbette heyecanla ve sabıral bekleyeceğiz" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...