Pazartesi, Haziran 16, 2014

Arnavutköy halkı Üner'i tekrar göreve çağırıyor

Geçtiğimiz hafta Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanlığı’nı bırakacağını açıklayan Ercan Üner’e taraftar grubu ARBEDE, futbolcu, yönetici ve teknik heyet başkanlık görevini bırakmaması için 'saygı ve göreve dön' çağrısı için yürüyüş düzenledi.
Bölgesel Amatör Lig’de aldığı başarılarla bir anda herkesin dikkatini çeken Arnavutköy Belediyespor’un 3. Lige çıkamaması sonrasında yaşanan gelişmelere taraftar grubu da tepkisiz kalamadı. Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanlığı’nı bırakacağını açıklayan Ercan Üner’in takımın başında kalması gerektiğini söyleyen ARBEDE taraftar grubu, Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’ndan başlattıkları yürüyüşü başkan Üner’in ofisi önüne kadar devam ettirdi.  Bir süre başkan adına slogan atan taraftar gurubu başkan ÜNER in gelmemesi üzere hukuk bürosunun bulunduğu katı işgal ederek sonuca gitti.

Israrları kıramayan Başkan Üner taraftar gurubu ve beraberinde yürüyüşe katılan Arnavutköy Belediyespor yöneticilerine ve hocalarına yaptığı konuşmada, ''destek yok, tek başına bu yükün altından kalkamıyoruz'' dedi.

Yaklaşık 200 kişilik bir taraftar grubu ile yürüyüş gerçekleştiren ARBEDE’liler, “Arnavutköy uyuma, takımına sahip çık”, “Ercan Başkan takımı bırakma” diye tezahüratlarda bulunarak Üner’in ofisinin önüne kadar yürüdüler. Burada da bir süre tezahüratlarını sürdüren taraftarları Ercan Üner ofisine davet ederek bir süre sohbet etti.
Arnavutköy  Belediyespor’un ciddi başarılara imza attığını hatırlatan Üner, ne yazık ki Arnavutköy’den ve özellikle de Arnavutköy’deki esnaf ve iş adamlarından yeterli desteği görememelerinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Bir kulübün Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmesinin en az 1.5 milyon liralık bir bütçeyle mümkün olabileceğini ifade eden Başkan Üner, bu bütçeyi sağlayamamaktan dolayı yaşadığı manevi üzüntünün kendisini yıprattığını söyledi.

Yönetici ve teknik heyet de bırakırız dediler
Kulüp Başkanlığı görevini bırakacağını yineleyen Üner’i taraftar grubuyla birlikte ziyaret eden yöneticiler başkan Vekili Faruk Ceylan, İsmail Aksu ve Murat Küçük de; “Bizler sizlerle birlikte bu göreve geldik. Madem siz bu görevi bırakıyorsunuz, o halde bizler de yönetim kurulunda ki görevlerimizden istifa ediyoruz” dediler. Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin de Başkan Üner’in Başkanlık görevini bırakacak olmasından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek bu sorunun bir an evvel çözüme kavuşturulacağına inandığını söyledi. Aksi taktirde teknik heyet olarak bizlerde görevlerinden istifa edeceklerini belirttiler. Yaklaşık 1 saat süren ve karşılıklı fikir alışverişleri ile devam eden görüşme sonucunda Arnavutköy Belediyespor’un sahipsiz bırakılmaması gerektiğini söyleyen ARBEDE’liler, “Gerekirse harçlıklarımızı bağışlarız, esnafımızı, iş adamlarımızı ziyaret ederiz, yeter ki semtimize layık ve bizleri daha iyi liglerde temsil edecek olan takımımız ayakta kalsın” dediler.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

[gallery link="file" columns="5" ids="131651,131655,131654,131653,131652,131656,131657,131658,131659,131663,131662,131661,131660,131664,131665,131666,131667"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...