Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Selvispor'da Teke dönemi

Geçtiğimiz sezon Zeytinburnu Yıldız’ı Süper Amatör Lig’e taşıyan genç çalıştırıcı Mehmet Teke, Selvispor ile her konuda anlaştı.

Teke attığı imza ile Zeytinburnu temsilcisinde resmen yeni görevine başladı. Teknik direktör Mehmet Teke'nin yardımcılığına ise Cihan Çelik getirildi.

Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş imza töreni sonrası  yaptığı açıklamada, ‘’Biz Selvispor olarak geçmişten dersler çıkararak geleceğe bakarız. Bizim için her yeni başlangıç yep yeni hedefler demektir. Biz Mehmet Hocamız ile bundan önceki sezonlarda çalıştık. Kendisin çok yekinen tanıyoruz. Selvispor artık altyapısı yönetimi ve A kadrosu ile kurumsal bir takım. Bir kaç sezondur talihsiz bir şeklide takıldığımız Süper Amatör'de bu yıl şampiyonluk yaşarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Hocamıza güvenimiz tamdır. Yeni sezonda çok farklı bir Selvispor olacak’’ dedi.

Selvispor As Başkanı Mustafa Ödübek ve Başkan Vekili Hüseyin Dediş'te Mehmet Teke'nin Selvispor Teknik Direktörü olarak yeniden görev almasının takıma farklı bir hava katacağının ve Kulübü çok iyi tanıyan bir hocanın daha verimli olacağının altını çizdiler. Ödübek ve Ddeiş yeni dönemde Mehmet Teke'ye başarılar dilediler.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" ids="127846,127845,127844,127843"]

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.