Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Necati Öney ismi yaşatılacak

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ve İkinci Başkan Çetin Ceylan’ın ortak projesi olarak hayata geçirilecek olan Necati Öney turnuvasına Silivrispor Başkanı İhsan Atun’dan tam destek geldi.

Silivri’de futbol hayatına devam eden birçok futbolcunun altyapı hocalığını yapan ünlü teknik adamımız Necati Öney düzenlenecek olan organizasyon ile anılacak. Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ve kulüp İkinci Başkanı Çetin Ceylan’ın ortak projeleri olan mini turnuva için düğmeye basıldı. Konu ile ilgili Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’u makamında ziyaret eden Tonta ve Ceylan projeleri ile ilgili destek istedi. Alibeyspor Ali Tonta konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “İlçemizde şuan faal olarak futbol yaşantısını sürdüren tüm futbolcuların yetişmesinde büyük emeği olan Necati Öney hocamızın isminin yaşatılması için elimizden ne geliyorsa yapmak bir futbol adamı olarak boynumuzun borcudur. Necati Öney’in ilçe futboluna katkısını kimse inkâr edemez. Bunun için mini bir turnuva planlıyoruz. İkinci Başkanım Çetin Ceylan ile birlikte organize ettiğimiz bu mini turnuvada mücadele edecek olan futbolcularımız ise 10 ila 14 yaş kategorisinde olacak. Bunun nedeni ise rahmetli hocamızın bu yaştaki gençlerimizle oldukça fazla ilgilenmesidir. Yapacağımız bu organizasyonun maçlarını ise Silivri Belediye’nin geçtiğimiz aylarda Gazitepe’de açtığı ve Gazitepespor’un kullanımına verdiği tesislerde yapmayı planlıyoruz. Bunun içinde gerekli temaslarımızı da sürdürüyoruz. Bu şekilde hem rahmetle andığımız hocamızı anmış olacağız hem de kulüp yöneticileri ve altyapı oyuncuların aileleri ile bir araya gelmiş olacağız” dedi.

“Sonuna kadar destekliyorum”
Gerçekleştirilecek olan turnuva ile ilgili ilk ziyaretlerini Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’a yapan Tonta ve Ceylan tam destek aldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Necati Öney hocamızı yakından tanıyanlardanım. Ali Tonta ve Çetin Ceylan kardeşlerimin bu projesini şahsım ve kulübüm adına sonuna kadar destekleyeceğimin garantisini veririm. Bugün ilçemizde futbol hayatını sündüren gençlerimizin neredeyse tümünün hocasıdır Öney. Olayın içinde minik yürekler olunca akan sular durur. Geçtiğimiz günlerde kulübümüzce organize ettiğimiz bir programda altyapımızda eğitim alan oyuncularımızın aileleri ile bir araya geldik. Bu birliktelikte ise mükemmel diyaloglar içine girdik. Hep birlikte el birliği ile ilçemizin sportif altyapısını garanti altına almak zorundayız. Bundan dolayıdır ki biz bu organizasyona sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="127916,127915,127914"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...