Perşembe, Mayıs 22, 2014

Halkalı Taştepespor Düzce’de final kovalayacak

Halkalı Taştepespor U16 takımı, Türkiye Şampiyonası birinci kademe finalleri için Düzce’ye gidiyor. Kırmızı Mavililerde hedef gruptan çıkarak finallerde mücadele etmek.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren Halkalı Taştepespor, bir hafta arayla ikinci Türkiye Şampiyonası heyecanını yaşıyor. Alt yaş kategorilerinde kazandığı başarılar ve Türk futboluna kazandırdığı yetenekler ile ön plana çıkan Kırmızı Mavili ekibin grubunu şampiyon olarak tamamlayan U14 takımı, 16-19 Mayıs günleri arasında, U14 Türkiye Şampiyonası Kütahya grubunda güçlü rakipler karşısında verdiği mücadele ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Küçükçekmece temsilcinin fabrika gibi işleyen futbol akademisinin ürünlerinden U16 takımı da grup şampiyonluğunun ardından Türkiye Şampiyonası elemeleri için Düzce’ye gidiyor. 29 Mayıs – 1 Haziran arasında yapılacak müsabakalarda Halkalı Taştepespor’un rakipleri arasında İstanbul ekibi CFS Bağcılar bulunurken, iki Ankara takımı, Zonguldak ve Sakarya’dan da bire ekip yer alacak.

Meriçli: Yetenekli ve iyi oyunculara sahibiz

Kırmızı Mavili oyuncular ile birlikte Düzce’ye gidecek kulübün Futbol Şube Sorumlusu İsmail Meriçli, altyapıda elde ettikleri başarılar ile gururlandıklarını belirterek, “Hepsi birbirinden yetenekli ve iyi oyunculara sahibiz. Düzce’de oyuncularımızdan çok şey bekliyoruz. Amacımız gruptan çıkarak finallerde mücadele edebilmek” dedi.

U14 takımının ardından U16 takımının da Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olmalarından dolayı profesyonel kulüplerin oyuncularını izlemeye aldıklarına dikkat çeken İsmail Meriçli, “Başarı oldukça göz önünde oluyorsunuz. Dolayısıyla takımımızda profesyonel kulüplerin radarına girmiş oyuncu sayısı fazla. Sadece U16 değil, U14 ve diğer kategorilerimizdeki oyuncularımız da izleniyor. Kulüpler ile görüşüyoruz; altyapıda kazandığımız başarıların yanında Halkalı Taştepespor akademisi ürünü sporcuları profesyonel kulüplerde görmek en büyük arzumuz” diye konuştu.

Ocak: U16 takımından biraz daha ümitliyiz

Kırmızı Mavililerin Teknik Direktörü Oktay Ocak, yaklaşık bir hafta önce U14 takımı ile Türkiye Şampiyonası elemelerinde mücadele ettiklerini, güçlü rakipler karşısında iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. U14 takımının aksine U16 takımı kadrosunun birbiri ile daha uzun zaman geçirdiğini vurgulayan Ocak, “U14 takımımız ile Kütahya’da iki güçlü ekibi yendik. Finalde de iyi oynamamıza ve net fırsatlar yakalamamıza rağmen sahadan mağlup ayrıldık. U16 takımından ise biraz daha ümitliyiz çünkü U14 göre daha uzun zamandır bir aradalar. Düzce’de öncelikli hedefimiz gruptan çıkarak finallere kalmak. Kadromuzda yetenekli oyuncularımız var, dolayısıyla sonuç ne olursa olsun Halkalı Taştepespor akademisi eğitimi almış oyuncularımızı ilerleyen dönemlerde profesyonel takımlarda görebileceğimizi söyleyebilirim. Kulüp olarak amacımız; Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek sağlam karakterli, zeki, çevik, ahlaklı sporcular yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.

Futbolcu Seçmesi Yapılacak

Bir yandan Türkiye Şampiyonalarında mücadele veren Halkalı Taştepespor, diğer yandan da akademisine yeni yıldızlar kazandırmak için yetenek taraması yapıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, Antrenörler Oktay Ocak, Mesut Çelik, Koray Bakiler nezaretinde 2001 ile 2007 doğumlular arasında yapılacak yetenek taramasına; 24 Mayıs Cumartesi günü, 2001-2002-2003-2004 doğumlular; 25 Mayıs Pazar günü, 2005-2006-2007 doğumlular katılabileceği belirtildi. Seçmelere katılacak sporcuların nüfus cüzdanlarının yanı sıra kıyaf, kimliklerinin yanında kıyafetlerini de getirmeleri istendi.

İrtibat için;
Oktay Ocak: 0537 838 29 76
Mesut Çelik: 0537 729 22 51
Koray Bakiler: 0539 869 42 60
Adres: İstasyon Mahahllesi, Şehit Erdinç Duran Caddesi, No: 4 Halkalı / Küçükçekmece

halkalı-tastepespor-afis

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.