Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Günyamaç evinde puan vermedi

İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grup maçında Kağıthane Belediyesi Sadabad Sahasında Günyamaçspor, Çayırgücüspor’u konuk etti.



 

Günyamaçspor, sahaya Soma’da kaybettiğimiz madenci kardeşlerimiz için anlamlı bir pankartla saha çıktı. İki takım sporcuları da kollarına siyah bant takarak ve 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Ali Sarısoy, Yusuf Bektaş ve Birkan Hasan Koyuncu Hakem triosunun yönettiği maça Günyamaç başladı.

 

Maçın 23. dakikasında Çayırgücüsporlu Önder üstün ceza sahası dışında mükemmel bir vuruşla golünü atarak takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Havanın sıcak olması etkisiyle maçın 25. dakikasında Günyamaçsporlu Muhammet Karakaş Kalbinde ağrı hissettiği gerekçesiyle maça devam edemedi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

38. dakikada Önder üstünün attığı ara pasında Soner kasap topla buluştu ama günyamaç kalecisi Emre özaydın gole izin vermedi.  43. Dakikada Günyamaçspor kazandığı köşe vuruşunda yapılan ortaya Serdar demir vurdu top kale direğini sıyırıp dışarı çıktı. İlk yarı sonucu 0-1 konuk ekip galibiyetiyle tamamlandı.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan Günyamaçspor lideri takibi bırakmamak için bastırdı ve 61 dakikada Neşet darende, 64. dakika Ozan yıldırım attığı gollerle maçı 2-1 ye getirdi. Arka arkaya kalesinde 2 gol gören Çayırgücüspor’da sinirler gerildi ve hakeme sözlü olarak laf atan oyuncu kırmızı kartla saha dışına atıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında daha sakin oynayan GÜnyamaçspor Mertcan karakaşın ayağından bulduğu golle durumu 3-1 e getirerek maçı kazandı.

 

Maçta rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Muhammet Karakaşın kalp ritminin düzeldiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bir süre daha müşahede altında tutulduktan sonra taburcu olacağı haberi geldi.

 

HABER: İSMAİL ERKOÇ

[gallery link="file" columns="4" ids="127793,127801,127800,127798,127797,127796,127795,127794"]

 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...