Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Gençtürk, Pendik Kulüpleri ile buluştu

İstanbul ASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk Pendik Amatör Spor Kulüp Başkan ve Yöneticileri ile buluştu ve projelerini anlattı.



 

İstanbul ASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk, ekibindeki kurmayları ile birlikte Kurtköy’deki Metin Dönercisinde Pendik Amatör Spor Kulüpleri ile bir araya geldi.

 

Seymen Gençtürk Haziran ayında yapılacak olan İASKF seçimlerinde kendisini desteklemelerini istedi ve projelerini anlattı. Gençtürk, burada kendisine sorulan soruları cevapladı ve İstanbul Amatör spor kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun yapması gereken çalışmaları konusunda bilgiler verdi.

 

Başkan adayı Seymen Gençtürk, seçildikleri takdirde Spor kulüplerinden Lige katılım bedeli almayacaklarını ve paranın İstanbul ASKF tarafından karşılanacağı sözünü verdi.

 

Gençtürk ayrıca saat 11’den önce sahalara maç vermeyeceklerini vurguladı, Süper Amatör Lig maçlarının gece oynanması için çalışmalar yapacaklarını da söyledi.

 

Amatör spor kulüplerinin ek branşlar açarak bazı gelir kalemlerine de sahip olabileceklerini ifade eden Başkan adayı; İlçe Belediyelerinin yönetmelik çıkarmaları gerektiğini Belediye gelirlerinin Binde 7 sinin Amatör Spor Kulüplerine nakdi olarak dağıtılabileceğini belirtti.

 

Küçükçekmece Belediyesinde bu yönetmeliğin çıkarıldığını Amatör spor kulüplerine 15.000’er TL nakdi yardım yapıldığını sözlerine ekleyen Gençtürk, Kurumsallaşma adına da projelerini anlattı ve Anadolu yakasında da temsilcilik açacaklarını belirtti.

 

HABER: KADİR KÜÇÜKAY
KAYNAK: http://yenimaltepegazetesi.com

[gallery link="file" columns="4" ids="127851,127852,127853,127854"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.