Çarşamba, Mayıs 21, 2014

Gençtürk ikinci kez Zeytinburnu’nda

Daha önce Zeytinburnu Kulüpler Birliği’nin davetlisi olarak bu ilçeye giden Seymen Gençtürk, ikinci ziyaretinde ilçedeki 1953 Zeytinburnu Kulüpler Birliği’ni ziyaret etti. Burada birlik başkanı Cenap Altıok ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Seymen Gençtürk, yeni bir anlayış için destek istedi.

İASKF Adayı Gençtürk, 1953 Zeytinburnu Kulüpler Birliği toplantısında kulüp başkanları, yöneticilerine hitapen şunları söyledi:
“İstanbul amatörü için ayağa kalktık. Siz değerli kulüplerimizde aldığımız güçle ayaktayız ve inşaallah seçimi kazandığımızda da dik duruşumuz, yürüyüşümüz devam edecek. İstanbul amatöründe hangi ilçeye gidersek, bizi bu yönetimden kurtarın feryatları yükseliyor. Zaten bizim aday olma gerekçelerimizden biri de bu. Herşey yolunda gitseydi, sayın Ali Düşmez bizi biraz dinleseydi, kulüplerin sorunlarıyla, amatör dünyasına katkı verecek projelerle ilgilenseydi biz onun en büyük destekçisi olurduk. İstanbul amatörü, tarihinin en işlevsiz, etkisiz, yetersiz döneminden geçiyor. Gelin beraber değiştirelim. Gelin bu yürüyüşe katılın, buraya yeni bir soluk, yeni bir anlayış getirelim.”

1953 Zeytinburnu Kulüpler Birliği Başkanı Cenap Altıok, Seymen Gençtürk ve ekibine çıktıkları yolda başarı dileyerek, “Amatörde sorunlar çok. Bazı ilçelerde olan sorunlar bizde yok. Bizde olan bazı sorunlar hiçbir ilçede yok. Sayın Gençtürk’ü önceden de tanıyoruz. Kendisinin amatörlere, amatör kulüplere katkısı olacağını biliyoruz ve kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" ids="127782,127781,127780"]

1 yorum:

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

seymen arkadaşı kesinlikle dinleyip değerlendirmek,küçükçekmecede amatörler için neler yaptğına bakmak lazım,dolu dolu projelerle,üstelikte uygulanıp çok başarılı olmuş projelerle geliyor. açık ara kazanacağını ve amatör sporu şahlandıracağını biliyor ve heyecanla bekliyorum......ayrıca insan olarakta böyle bir kişilikle tanıştığım için son derece memnun oldum, umarım beykoz kulüpleri bu fırsatı tepmezler.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...