Pazartesi, Mayıs 26, 2014

Erenlerspor son 4 takım arasına kaldı

U19 Ligi Türkiye Şampiyonası 2.Kademe Kütahya Grup Merkezi'nde son 4 takım arasına kalmayı Sakarya Erenlerspor oldu.

Bolu ve Bartın

Sakarya U19 Gençler Grup ve Play-Off Şampiyonasında başarılarının ardından adlarını Türkiye U19 Gençler Grup Şampiyonasında yazdından Erenlerspor 1.Kademe’de Bartın, Sapanca Akademispor ise Bolu Grubundan şampiyon olarak ayrılmıştı. İki şampiyon takımın 2nci kademedeki yolu dünkü finalde kesişti.

İstanbul’u elediler
Erenlerspor, Eskişehir Sağlıkspor ile 2-2 , İstanbul Gürpınar ile 1-1 berabere kaldı. Statü gereği penaltı atışlarına giden Erenlerspor , İstanbul Gürpınar’u 4-2 yenerek adını finale yazdırdı. Sapanca Akademispor ise İstanbul Gazi Mahallesini 6-0, ardından ada Isparta Emrespor’u 3-1 yenerek finale yükseldi.

Penaltı kaçırdı
Erenlerspor ile Sapanca Akademispor , dün Kütahya Grubunda şampiyonluk maçına çıktı. Feytullah , Şevket, Oğuzhan, Melih, Furkan Gezer, Taner (Enes Altan) , Batuhan, Furkan Özarfat , Sinan , Talha (Hasan) , Semih (Mevlüt) kadrosu ile maça çıkan Erenlerspor’da 10ncu dakikada Talha penaltı atışından yararlanamadı.

Batuhan attı
Normal süresi golsüz sona eren Erenlerspor-Sapanca Akademispor müsabakasında, Erenlerspor’un golünü 96ncı dakikada Btuhan kaydetti. Lacivert-Mavili ekip , Batuhan’ın golü ile Sapanca Akademispor’u 1-0 yenerek Kütahya Grubu Şampiyonu oldu. Erenlerspor büyük bir sevin yaşarken, Sapanca Akademispor’da hüzün vardı.
HABER: SİNAN KOLCU

[gallery link="file" ids="128506,128507,128508"]

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.