Pazartesi, Mayıs 19, 2014

"Hedefim Beşiktaşlı Recep olarak bilinmek"

Bu sezon attığı 10 golle F. Karagümrük'ün yıllar sonra yeniden 2.Lige çıkmasına katkı sağlayan 20 yaşındaki genç golcü Recep Akkemik, Sitemize açıklamalarda bulundu.



IMG_4212Futbola 2004 yılında Öz Alibeyköyspor'da başlayan, 2009'da transfer olduğu Beşiktaş'ta U16, U17, U18 ve A2 liginde forma giyen, siyah-beyazlılarda 70 golü bulunan ve bu sezon Beşiktaş'ın opsiyonlu olarak F. Karagümrük'e verdiği Recep Akkemik, kırmızı-siyahlı ekipte çok mutlu olduğunu, ilk başlarda adaptasyon sorunu yaşadığını ancak Fatih temsilcisinde Başkanından, Yönetimine, Hocasından vefalı taraftarına kadar herkesin kendisine çok büyük destek verdiğini ve Karagümrük’e faydalı olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “F. Karagümrük’ün formasını giymek bana çok büyük fayda sağladı. Böylesine önemli bir camianın mensubu olmaktan dolayı son derece gururluyum. Takımımız bu sezon çok büyük bir iş başardı ve 2.Lige çıkarak beklentilere karşılık verdik. Türk futbolunda önemli bir yeri olan takımımızın şu anda hak ettiği yer PTT 1.Ligdir. Gelecek sezon bu hedef doğrultusunda çalışacağız” dedi.



"Beşiktaş’ta forma giymek istiyorum"Akkemik açıklamasının devamında ise Beşiktaş’ta kalıcı olmak istediğini ve kendisine sürekli olarak Ali Gültiken’i örnek aldığını söyledi. "Beşiktaşlı Recep olarak bilinmek isterim" diyen genç futbolcu, hedefinin hem iyi bir taraftarı hem de Profesyonel futbolcu olmasını sağlayan Beşiktaş’ta ilerleyen yıllarda kalıcı olmak istediğini sözlerine ekledi.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.