Pazar, Mayıs 25, 2014

Bahçelievler Olimpik farklı kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 6. grupta evinde Alemdarspor'u konuk eden Bahçelievler Olimpikspor aldığı 6-2'lik galibiyetle zirve takibini sürdürdü.

Kocasinan Sahası'nda ve sıcak bir havada oynanan karşılaşmada Bülent Sağıroğlu, İbrahim Mennanoğlu ve Korhan Miran'dan oluşan hakem triosu başarıyla görev yaptı.

Mücadelenin ilk 10 dakikasında ev sahibi ekip oyunu rakip sahaya yıkarak baskı oluşturmaya çalıştı. Bu bölümde özellikle sağ kanattan Engin'le etkili bindirmeler yapan Olimpikspor 10. dakikada Ramazan'ın sol çaprazdan ters köşeye gönderdiği sert şutla 1-0 öne geçti. 18. dakikaya kadar karşılıklı ataklarla devam eden maçta, Alemdarspor bu dakikada kazandığı serbest atışta Olimpikspor kalecisi Abdulkerim'in büyük hatasını değerlendiren İlker'in kafa golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. 25. dakikasında su molası verilen karşılaşmada, beraberlik golünden 40. dakikaya kadar olan bölümde sıcak havanın da etkisiyle tempo bir hayli düştü. 40. dakikada günün etkili bir diğer ismi Samet muhteşem sol ayağıyla gönderdiği sert şutu ters köşeden filelere yollayınca ilk devreyi Bahçelievler temsilcisi 2-1 önde tamamladı.

Alemdarspor ikinci yarıda "yok gibi!"
Mücadelenin ikinci yarısına ev sahibi Olimpikspor baskılı başladı. 60. dakikaya kadar oyunu rakip yarı alana yıkan Bahçelievler temsilcisi bu dakikaya kadar girdiği pozisyonlardan bir türlü gol çıkartamadı. 62. dakikada orta alandan gönderilen ara pasına iyi hareketlenen Engin önce savunmayı, ardından da kaleciyi çalımlayarak zor pozisyonda topu ağlara göndererek şık bir gole imza attı ve takımını 3-1 öne geçirdi. Bu golden sonra oyundan tamamen kopan Alemdarspor kalesine akın akın gelmeye başlayan Bahçelievler Olimpikspor 66. dakikada farkı üçe çıkardı; Selman'ın sol ayağıyla kaleye gönderdiği muhteşem plase kalecinin bakışları arasında ağlarla buluştu, 4-1. İkinci yarıda rakip yarı alanda geniş boşluklar bulan ev sahibi istediği oyunu oynamaya başladı ve 75. dakikada bu kez Ümit jeneriklik bir plase golüne imza atarak skoru 5-1 yaptı. 79. dakikada gelişen Olimpikspor atağında savunmanın bakışları arasında arka direğe çevirilen topa bom boş pozisyonda Kadir dokundu ve fark beşe yükseldi, 6-1. Karşılaşmanın bitimine beş dakika kala Olimpikspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde hakem Bülent Sağıroğlu savunmanın topa elle müdahalesini tespit etti ve tereddütsüz beyaz noktayı işaret etti; topun başına geçen Özhan penaltıyı gole çevirerek karşılaşmanın da skorunu tayin etmiş oldu, 6-2.

NOT: Saha komiseri Hamdi Ali Kangal'a yardımlarından dolayı teşekkürler.

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER
Maçla ilgili tüm fotoğraf ve videolara futbolundibi.blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

[gallery link="file" ids="128298,128303,128302,128299,128300,128304,128301,128305,128306,128307,128308"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...