Perşembe, Mayıs 22, 2014

Ahmet Akpınar, Bağcılar Kulüplerini ziyaret etti

İstanbul ASKF Başkan Adayı Av. Ahmet AKPINAR ve ekibi seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Seçim çalışmalarının bu sefer ki durağı Bağcılar Kulüpler Birliğiydi.



 

unnamed (3)
Bağcılar’da büyük bir ilgi ve alaka ile karşılanan Başkan Adayı Av. Ahmet AKPINAR ve ekibi sporun tüm yükünü çeken birlik Başkan ve Yöneticileri, Kulüp Başkanları ve Yöneticilerine sonsuz teşekkürlerini ve minnetlerini sundular.

unnamed (7)
İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar toplantıya katılan kulüplere plan ve projelerini anlattı. Amatör kulüplerin günümüz şartlarında çok zor bir şekilde ayakta durmaya çalıştığını bu kadar zorlukla mücadele eden kulüplerin birde iyi yönetilmeyen İASKF ile yüklerinin iki kat arttığını çok iyi bildiğini dile getiren Başkan Adayı Av. Akpınar "bizler masa başında değil tüm Amatör Kulüplerimizle beraber sahadan yönetmeye ve şeffaflık ilkesinden ayrılmayacağımızı hepiniz görüp ve hissedeceksiniz. Bize oy veren ya da vermeyen tüm kulüplerimize aynı eşit mesafede olacağımızı hiç bir zaman için yandaş bir tutum içinde olmayacağımızı en önemlisi sezon içinde ilk düdük çalması ve son düdük çaldıktan sonra ligler tescil edilene kadar kural değiştirmeyeceğimizi, kulüplerimize üvey evlat gibi davranmayacağımızı hepiniz görecek ve şahit olacaksınız." dedi.

unnamed (6)
İASKF başkan adayı Av. Ahmet Akpınar sözlerine şöyle devam etti: "Birçok kulübümüzün ecrimisil konularından dolayı ne kadar mağduriyet çektiklerini çok iyi biliyoruz. Eğer kısmet olup seçildiğimiz takdirde kulüplerimizin ecrimisil sorunlarını bizim şeffaf yönetimiz ile son bulacağını ve şu an kulüplerimizin hukuk hizmeti almaları için özel hukuk bürolarına para ödendiğini öğrendik bizlerin yönetimin kulüplerimiz hukuk hizmetlerini yine en iyi şekilde alamaya devam edecekler ama bizim tek farkımız olacak; bizlere İASKF bütçesinde para ödemeden bu hizmetleri yapacağız. Hukuk bürolarına ödenen paraları bizler amatör takımlarımız aktaracağız."

unnamed
İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar "bizim olamazsa olmazlarımız var, bunlar amatör spora gönül vermiş sporcu kardeşlerimizin evlatlarımızın  sağlık ve eğitim durumları bu konudaki hassasiyetimizi şeffaf yönetimiz anlayışı içinde hepiniz göreceksiniz. Bu konuda çok ciddi projelerimiz var. Bizlere güvenip evlatlarını yavrularını emanet eden anne ve babaların gönlü çok rahat olacak bundan sonra. Başkan Adayı Av. Akpınar "ben babayım bir evladın nasıl yetiştirildiğini ve aile için ne anlam taşıdığını çok iyi bilirim. Bu yüzden bu konuya bir başkan adayı olarak değil bir baba hassasiyeti ile yaklaşacağımdan ve geleceğimizin teminatı olana evlatlarımızı kendi çocuklarımdan ayırmayacağımı kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

unnamed (2)
İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar daha sonra toplantıya katılan Ateştuğlaspor, Bağcılar Asil Kartal, Bağcılar Gençler Gücü,  Bağcılar Üsküp İlköğretim Okulu,  Bağcılar, CFS Bağcılar, Güneşli, İstanbul Bulancak, Mahmutbey, Marmara 1907, Bağcılar İY Cemspor ve Rumeli İdmanyurdu Kulüplerinin Başkan ve yöneticilerini sorularını açık yüreklilikle yanıtladı.

unnamed (1)
Toplantıya katılan kulüpler Başkan Adayı Av. Akpınar’ın performansından ve samimiyetinden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...